OGLASIO SE ČUKARIČKI: Žao nam je zbog Jovičića, uvrede na račun Drinčića su neopravdane
Foto: Printscreen YT

IZALI ZVANIČNO SAOPŠTENJE

OGLASIO SE ČUKARIČKI: Žao nam je zbog Jovičića, uvrede na račun Drinčića su neopravdane

Fudbal -

Fudbalski klub Čukarički oglasio se povodom incidenta na meču Crvene zvezde i Čukaričkog u kome je prvotimac crveno-belih Branko Jovičić polomio nogu, posle sudara sa Nikolom Drinčićem.

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić polomio je metatarzalnu kost na utakmici sa Čukaričkim, zbog čega mu sledi pet nedelja pauze.

Njega je povredio fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić u 22. minutu utakmice na stadionu "Rajko Mitić", posle čega je prevezen u bolnicu.

Dan kasnije oglaiso se i klub sa Banovog brda koji je na klupskom sajtu izdao saopštenje u kome izražava žaljenje zbog novonastale situacije.

"FK Čukarički izražava žaljenje što je na utakmici trećeg kola povređen fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić čime je njihova ekipa oslabljena.

Imamo izuzetno dobru saradnju sa crveno-belima i nadamo se da ova povreda, koje su sastavni deo svakog sporta, neće uticati na njihove dobre rezultate.

Branku Jovičiću želimo brz oporavak i da se jači vrati na teren.

Povodom povrede Zvezdinog fudbalera u javnim komentarima mogu se pročitati najblaže rečeno uvrede na račun našeg igrača Nikole Drinčića za koje smatramo da su takođe najblaže rečeno nepravedni i neprimereni", stoji u zvaničnom saopštenju fudbalskog kluba Čukarički.

kurir.rs / kurir sport

foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdina muka - ko će zameniti Jovičića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track