VANREDNO KOLO SUPERLIGE: Voždovac u Humskoj, Zvezda gostuje u Surdulici
Foto: Fonet AP

4. KOLO DOMAĆEG PRVENSTVA

VANREDNO KOLO SUPERLIGE: Voždovac u Humskoj, Zvezda gostuje u Surdulici

Fudbal -

Utakmicama vanrednog 4. kola nastavlja se takmičenje u Superligi, fudbaleri Partizana danas dočekuju Voždovac, a dan kasnije Crvena zvezda gostuje u Surdulici ekipi Radnika.

Partizan, računajući i prošlu sezonu, želi da nastavi veliku pobedničku seriju u domaćem prvenstvu protiv tima koji je odlično startovao ove sezone i posle tri runde ima dve pobede i remi.

Izrabranici Ilije Stolice, bivšeg fudbalera Partizana, po svemu sudeći imaće opet zapaženu ulogu u srpskom fudbalu, a u Humsku dolaze da pokušaju da naprave iznenađenje.

Vremena za odmor nemaju "večiti rivali", igraju praktično na tri dana zbog Evrope, a pred Crvenom zvezdom je gostovanje na jugu Srbije protiv Radnika.

Crveno-beli su u dosadašnja tri međusobna duela u Surdulici zabeležili sve tri pobede (2:0, 4:1, 2:1) i imperativ im je da ostvare i četvrtu kako bi zadržali maksimalan učinak ove sezone u Superligi.

Današnji program donosi nekoliko zanimljivih duela, u malom beogradskom derbiju Rad igra sa Zemunom na Banjici, "zahuhtala" Mačva dočekuje Radnički u Šapcu, dok je Vojvodina sa tri trijumfa gostuje u Čačku ekipi Borca koja je bez bodova.

Čukarički i Mladost sastaju se na Banovom brdu, Bačka traži prve bodove protiv Napretka, dok Spartak sutra u Ivanjici igra sa Javorom.

Parovi 4. kola Superlige,

danas:

Mačva - Radnički Niš (18 sati)

Bačka - Napredak (18)

Borac - Vojvodina (20)

Čukarički - Mladost (20)

Partizan - Voždovac (20)

Rad - Zemun (20)

Sutra:

Javor - Spartak (20)

Radnik - Crvena zvezda (20)

Tabela: Crvena zvezda 9 bodova, Partizan 9, Vojvodina 9, Voždovac 7, Spartak 6, Mačva 6, Mladost 4, Radnik 4, Radnički Niš 3, Čukarički 3, Javor 3, Zemun 1, Napredak 1, Rad 1, Bačka 0, Borac Čačak 0.

kurir.rs / Tanjug

foto: Fonet AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Da li je UEFA mafija?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track