RUSI, NE PLAŠIMO VAS SE! Zvezda gostuje u Krasnodaru!
Foto: Dado Đilas

LIGA EVROPE

RUSI, NE PLAŠIMO VAS SE! Zvezda gostuje u Krasnodaru!

Fudbal -

Niko posle ovog meča neće umreti, a mi možemo da dobijemo mnogo. Nema straha, moramo sebi da dokažemo da možemo protiv svih, kaže Nenad Milijaš

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u Rusiji (19.00) protiv Krasnodara prvu utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

Crveno-beli su svesni džekpota koji bi im doneo evropsku jesen. Finansijski, ojačali bi budžet za 2,6 miliona evra, nabili cene igračima, a sa sportskog aspekta zadovoljili bi armiju svojih navijača.

Najiskusniji u ekipi Crvene zvezde Nenad Milijaš utakmicu će najverovatnije početi sa klupe, a priliku će sigurno dobiti u završnici utakmice.

- Trener Milojević je odmorio dosta igrača, tako da maksimalno spremni i motivisani očekujemo prvu utakmicu protiv Krasnodara - rekao je Milijaš za Kurir, a onda kazao nešto i o rivalu:

- Krasnodar je preozbiljna ekipa, koja ima veliki novac, akademiju fudbala, moderan stadion, bogatog i uticajnog gazdu. Ovo je prava prilika da Rusima, a pre svega sebi pokažemo da možemo da igramo s njima. Poštujemo ih, ali se ne plašimo. Niko posle ovog dvomeča neće umreti, a mi možemo da dobijemo mnogo. Zato verujem da ćemo se za nedelju dana radovati sa našim navijačima.

foto: Dado Đilas

Crveno-beli, kao i protiv Sparte, tako i protiv Krasnodara, nasuprot sebe imaju svog bivšeg igrača. Posle Srđana Plavšića, čeka ih Mihailo Ristić.

- Ne bih imao ništa protiv da se Rile provede kao Plavša, odnosno da i njega izbacimo. Neće mu biti nimalo lako, jer znam da voli Zvezdu - poručio je Milijaš.

foto: Profimedia

POSLEDNJIH PET MEČEVA KRASNODARA

Krasnodar – Amkar 1:1 (0:1) Ahmat – Krasnodar 2:3 (0:0) Krasnodar – Ural 1:1 (0:1) Lingbi – Krasnodar 1:3 (1:2) Spartak (M) – Krasnodar 2:0 (2:0)

Stadion: Krasnodar arena. Kapacitet: 34.291. Sudija: Gediminas Mažejka (Litvanija).

Krasnodar (4-2-3-1): Safonov - Janbajev, Martinovič, Grankvist, Ristić - Kabore, Gazinski - Dos Santos, Pereira, Klason - Ignjatijev. Trener: Igor Shalimov.

C. zvezda (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Babić, Rodić - Le Talek, Donald - Srnić, Kanga, Milić - Boaći. Trener: Vladan Milojević.

Kurir / Krasnodar, Aleksandar Radonić, Specijalni izveštač

Foto: Dado Đilas, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Partizanu navijači "pojeli" štopera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track