FUDBALERI ZVEZDE: Spemni smo za Krasnodar
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Prepodnevna šetnja

FUDBALERI ZVEZDE: Spemni smo za Krasnodar

Fudbal -

Dušan Anđelković i Donald Mičel veruju da crveno-beli mogu da ostvare pozitivan rezultat u prvom meču protiv ruskog tima

Specijalni izveštač iz Krasnodara: Aleksandar Radonić

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su za duel sa Krasnodarom, poručuje za Kurir jedan od najuskisnijih prvotimaca Dušan Anđelkovi?.

Naš izveštač je tokom prepodneva na ulicama glavnog grada Kubanske oblasti sreo nekoliko fudbalera Crvene zvezde, koji su sunncani dan iskoristili za šetnju. Inače, fudbaleri i rukovodstvo smešteni su u luksuznom hotelu "Hilton" u samom centru Krasnodara.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Iskusni levi bek Dušan Anđelković veruje da crveno-beli mogu da donesu povoljan rezultat iz Rusije, dok je mrzovoljni golman Damir Kahriman izbegao razgovor sa novinarima iz Beograda.

- Lepo smo putovali. Imamo vremena za odmor posle sinoćnjeg treninga.

Preleo je stadion, deluje svetski. Mi smo spremni za utakmicu, videlo se to i na treningu u sredu uveče. Svi smo zdravi i jedva čekamo utakmicu - rekao je Anđelković.

U društvu portparola kluba Miljana Miloševića glavnom krasnodarskom ulicom Krasnjaja šetali su i Donald Mičel i Demijan Le Talek. Holanđanin nam je i mahnuo, pokazavši da nema brige ili tenzije u Zvezdinom taboru pred utakmicu.

Prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope između Krasnodara i Crvene zvezde počinje večeras u 19.00 sati, uz obezbeđen direktan prenos na RTS.

Kurir sport, Aleksandar Radonić

Foto: Kurir sport / Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta je zajedničko Zvezdi i Videotonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track