ZA ŽIVOT, ZA PARTIZAN: I fudbaleri crno-belih će dati krv!
Foto: Petar Lazović/Espreso

Humanitarna akcija

ZA ŽIVOT, ZA PARTIZAN: I fudbaleri crno-belih će dati krv!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan u saradnji sa Institutom za transfuziju Srbije u nedelju organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama restorana, istočna strana stadiona, u periodu od 10-15 časova.

Svi dobrovoljni davaoci koji sutra dođu i daju krv na poklon će dobiti kartu za utakmicu Partizan - Napredak kao i poklone iz crno-belog butika.

Zbog alarmantnosti situacije na koju su ukazali sve relevantne zdravstvene ustanove, akciji dobrovoljnog davanja krvi pristupiće i čitav prvi tim Partizana predvođeni trenerom Miroslavom Đukićem i stručnim štabom, saopštava klub iz Humske.

"I pored prisutnog umora, potrebnog perioda za oporavak, puta za Mađarsku na odlučujući meč za Evropu, prvotimci Partizana će još jednom pokazati svoju ljudskost i karakter odlučivši se da svojim ličnim primerom ukažu na alarmantnost situacije i daju krv najugroženijima. Napominjemo da su krvne jedinice preko potrebne kako bi se sprovele zakazane operacije i osigurao život bebama, dojiljama, starima i bolesnima!

Oni će pokazati svojim primerom, zato pokaži i ti!

Za život, za Partizan!"

Kurir sport

Foto: Petar Lazović/Espreso

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track