(VIDEO) LESTEROV GOL U 52. SEKUNDI: Sautempton slavio posle 2 penala, Tadić postigao gol, Milivojević kumovao trijumfu Liverpula
Foto: Reuters

Premijer liga

(VIDEO) LESTEROV GOL U 52. SEKUNDI: Sautempton slavio posle 2 penala, Tadić postigao gol, Milivojević kumovao trijumfu Liverpula

Fudbal -

Fudbaleri Lestera pobedili su na svom terenu Brajton sa 2:0, u utakmici drugog kola Premijer lige i ostvarili prvu pobedu u prevenstvu.

Lester je poveo u 52. sekundi golom Šindjija Okazakija, a pobedu je obezbedio Heri Megvajer u 54. mintu. Lester ima tri boda, a novajlija u ligi Brajton je bez bodova.

Fudbaleri Liverpula pobedili su na Enfildu Kristal Palas sa 1:0 golom Sadija Manea u 73. minutu, posle greške u odbrani igrača londonskog tima Luke Milivojevića. To je prva pobeda u sezoni za "crvene" koji sada imaju četiri boda, dok je Kristal Palas pretrpeo oba poraza.

Fudbaleri Sautemptona pobedili su na svom terenu Vest Hem sa 3:2 i ostvarili prvu pobedu u prvenstvu.

Manolo Gabijadini postigao je gol u 11. minutu i to je bio prvi gol Sautemptona na domaćem terenu u Premijer ligi posle devet sati i 15 minuta. Vodjstvo je udvostručio srpski fudbaler Dušan Tadić, koji je u 38. minutu postigao gol iz jedanaesterca.

Vest Hem je u 33. minutu ostao sa desetoricom igrača pošto je isključen Marko Arnautović. Golove za londonski klub postigao je Havijer Ernandes, u 45. i 74. minutu i to su njegovi prvi golovi za londonski klub otkako je ovog leta došao iz Bajera iz Leverkuzena.

Pobedu Sautemptonu doneo je Čarli Ostin u trećem minutu nadoknade vremena iz penala.

Posle dva kola Sautempton ima četiri boda, dok je ekipa Slavena Bilića poslednja na tabeli bez bodova.

Vest Bromvič je na gostovanju pobedio Barnli sa 1:0 golom Hala Robsona Kanua u 71. minutu. On je ušao u igru u 64. minutu, a isključen je u 84. minutu pošto je laktom udario protivničkog igrača Meta Lotona.

Votford je kao gost sa 2:0 pobedio Bornmut golovima Ričarlisona u 73. i Etjena Kapuea u 86. minutu.

Kurir sport, Beta, Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci da pošalju zahvalnicu u UEFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track