ENGLESKA DANIMA BRUJI O SRBINU! Džerard: Klope, što ne kupi Matića
Foto: Reuters

BROJ 1

ENGLESKA DANIMA BRUJI O SRBINU! Džerard: Klope, što ne kupi Matića

Fudbal -

Legenda Liverpula Stiven Džerard kritikovao je menadžera Jirgena Klopa i upravu voljenog kluba što nisu kupili Nemanju Matića.

Srpski fudbaler je već nedeljama glavna tema u ostrvskim medijima. Predstavlja veliki bingo i istinsko pojačanje za Mančester junajted, odnosno najbolju kupovinu Žozea Murinja ovog leta. Prošle nedelje Matić je odigrao sjajnu utakmicu protiv Vest Hema, a juče je bio jedan od najboljih u trijumfu Junajteda na gostovanju Svonsiju (0:4).

Nekadašnji kapiten Stiven Džerard smatra da su menadžer Liverpula Jirgen Klop, ali i sportski menadžment crvenih morali da reaguju kada su videli da će Nemanja Matić da napusti Čelsi. Cena od 45 miliona evra, koliko je Junajted platio Čelsiju, nije bila problem za Liverpul.

- Matić je strašan igrač! Mi nemamo takvog u Liverpulu. Nedostaje nam fudbaler koji može da zadrži loptu, igrač koji može da bude snaga na sredini terena. Džordan Henderson je uradio veliki posao, ali problem su povrede - tvrdi popularni miljenik navijača s Enfilda Stivi Dži.

A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Binić objasnio. Ovako funkcioniše FSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track