OPERISAN, ALI STIŽE NA KRASNODAR Jovičić poručio Zvezdi: Dolazim da vas bodrim!

PODRŠKA

OPERISAN, ALI STIŽE NA KRASNODAR Jovičić poručio Zvezdi: Dolazim da vas bodrim!

Fudbal -

Povređeni fudbaler Zvezde sutra se vraća u Beograd i kaže da će prisustvovati meču protiv Rusa za plasman u Ligu Evrope.

Vezni fudbaler Zvezde Branko Jovičić rekao je da je operacija metatarzalne kosti u Kataru protekla u najboljem redu i da mu mnogo znači podrška saigrača, kao i navijača.

On očekuje da se sutra već vrati u Beograd, gde će nastaviti oporavak posle teške povrede.

Sve u najboljem redu

- Što se tiče operacije, hvala bogu, sve je prošlo u najboljem redu, ostajem ovde još danas, da završim čitavu proceduru i posle toga u Beogradu sledi oporavak - rekao je Jovičić za Kurir i nastavio:

- Mnogo mi je žao sto ne mogu biti deo ove ekipe u najvažnijoj utakmici poslednjih godina, kao i u ostalima koje slede. Teško mi je bilo kad sam video da su saigrači nosili majicu s mojim likom, ali s druge strane, mnogo mi znači njihova podrška, kao i svih ljudi u klubu i navijača. S njima ću sigurno izaći još jači iz svega, hvala im na ogromnoj podršci.

Slavićemo prolaz

Branko Jovičić očekuje da se njegova ekipa domogne Lige Evrope, što bi bio veliki uspeh za ovaj tim crveno-belih.

- Protiv Krasnodara nas očekuje teška utakmica, imamo aktivan rezultat, navijači će nam biti vetar u leđa, naša najveća podrška, biću uz igrače i nadam se da ćemo proslaviti ulazak u grupnu fazu - zaključio je Branko Jovičić.

Milan Nastić

Podrška legende

BORA MI JE POŽELEO BRZ OPORAVAK

Fudbaler Zvezde potvrdio je da mu je u poseti u bolnici bio Bora Milutinović, legendarni srpski trener i trenutno savetnik u reprezentaciji Katara:

- Jeste, dolazio je Bora, veliki trener, poželeo mi je zdravlje i brz oporavak, ali pored njega da zahvalim i treneru Matiću, njegovom pomoćniku Vasiću, kao i ambasadoru, koji su me takođe obišli i poželeli brz oporavak i povratak na teren.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Binić objasnio. Ovako funkcioniše FSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track