(VIDEO) KRALJ MOĆAN I BEZ RONALDA: Real protutnjao La Korunjom
Foto: Reuters

MADRIĐANI POČELI ODBRANU TITULE

(VIDEO) KRALJ MOĆAN I BEZ RONALDA: Real protutnjao La Korunjom

Fudbal -

Fudbaleri Real Madrida nastavljaju da nemilosrdno ruše sve pred sobom - u prvom kolu španske La Lige kao gosti u La Korunji pobedili su Deportivo 3:0.

"Kraljevi" su već osvojili dva trofeja u novoj sezoni - Superkup Evrope protiv Mančester junajteda i Superkup Španije posle dvomeča sa Barselonom, a sada su krenuli u odbranu titule.

Domaćin je na "Rijazoru" imao dve velike prilike u uvodnih sedam minuta, obe je odbranio golman Kejlor Navas, a protiv ale kakva je Real takve šanse ne smeju da se propuštaju.

Kazna je usledila u 20. minutu kada je Geret Bejl zatresao mrežu Deportiva, a samo sedam minuta kasnije u strelce se upisao i Kazemiro.

Konačan rezultat postavio je Toni Kros u 62. minutu. Deportivo je mogao da ublaži poraz, ali je Andone u 89. minutu promašio penal.

Međutim, na kraju se desilo nešto zbog čega se trener Zinedin Zidan mnogo iznervirao - u 92. minutu Serhio Ramos je dobio crveni karton.

Real je i ovaj meč igrao bez Kristijana Ronalda, suspendovanog na pet mečeva zbog crvenog kartona i guranja sudije u prvoj utakmici Superkupa Španije protiv Barselone. Međutim, tim Zinedina Zidana potvrdio je da je nezaustavljiv i bez najboljeg fudbalera sveta u sastavu.

I ova utakmica, kao i sve ostale u Španiji, počela je minutom ćutanja u čast stradalih u terorističkim napadima u Barseloni i letovalištu Kambrils.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track