VEČITI SAD SE DOKAŽITE: Zvezda i Partizan biju bitke za Ligu Evrope!
Foto: Beta

trenutak istine

VEČITI SAD SE DOKAŽITE: Zvezda i Partizan biju bitke za Ligu Evrope!

Fudbal -

Nešto pre 23 sata srpski fudbal dobiće odgovor na pitanje o kvalitetu, jer se tada očekuje da revanš mečevi plej - ofa za plasman u Ligu Evrope koje igraju Crvena zvezda i Partizan budu okončani.

Crveno - beli od 21 sat na stadionu Rajko Mitič dočekuju ruski Krasnodar i jure zaostatak od jednog gola, pošto su u prvom meču poraženi sa 3:2., dok njihove crno - bele komšije sa druge strane Topčiderskog brda sat ranije u Mađarskoj posle 0:0 u prvom meču žele da protiv Videotona izvuku bar remi sa golom.

U oba tabora ističu da su spremni. Da znaju gde su mane i vrline rivala, imaju plan za svaku situaciju.

"Očekivanja su velika, ne krijemo se iza toga. Svesni smo važnosti i veličine utakmice, međutim, spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Dolazi nam ozbiljan protivnik. Ništa ne bih imao da dodam i oduzmem. Dosta sam već rekao. Spremni smo - treniramo vredno, momci su motivisani. Trudićemo se da damo sve od sebe i to je nešto što možemo da obećamo", rekao je Milojević.

foto: Beta, Crvenazvezdafk.com

Optimista je i Đukić.

"Svi smo svesni važnosti utakmice za Partizan. Biće teško, igramo protiv ozbiljnog rivala, ali idemo tamo sa namerom da odigramo dobar meč i prođemo u grupu, što bi bilo veoma važno za klub i za ekipu. Mislim da neće biti mnogo golova, veliki je ulog za oba kluba. Teško će se videti lep fudbal, biće taktički tvrda utakmica", rekao je Đukić.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da do tada verujemo na reč trenerima Vladanu Milojeviću i Miroslavu Đukiću. I bar do kraja oba meča budemo jedinstveni. I uz Zvezdu i Partizan.

Za kritike ima vremena.

Kurir sport, Foto: Beta, crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Gospodo iz Krasnodara, niste vi Mančester Junajted

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track