TERZIĆ UGOSTIO ĐUKU POSLE DERBIJA: Da je pameti, stalno bismo išli na piće!
Foto: Nebojša Mandić, Dado Đilas

Tako treba

TERZIĆ UGOSTIO ĐUKU POSLE DERBIJA: Da je pameti, stalno bismo išli na piće!

Fudbal -

Miroslav Đukić i ja smo sportski prijatelji, ovako treba da bude na svim nivoima između Crvene zvezde i Partizana, poručio direktor crveno-belih

Bez obzira na sukob sa Vladimirom Vuletićem u Monte Karlu, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nema animozitet prema ljudima iz Partizana.

Posle 155. večitog derbija, koji je završen rezultatom 0:0, Zvezdan Terzić je prišao treneru crno-belih Miroslavu Đukiću i pozvao ga da bude gost u njegovoj kancelariji, gde bi na miru posle utakmice mogli da popiju piće. Đukić je pristao, a Zvezdan Terzić dan posle derbija o celom događaju za Kurir kaže:

Bila i portparolka Bilja

- Otišao sam u naš medija centar da pozdravim Đuku i pozvao sam ga kod mene u kancelariju na piće. S njim su bili i portparolka Biljana Obradović i Partizanov bezbednjak Šljukić. Ništa posebno, mi smo sportski prijatelji. Da je sreće i pameti, to bi trebalo da bude uvek i na svim nivoima!

Ne znamo samo kako će posle ovih prijateljskih poruka Terzića i Đukića reagovati čelnici Partizana. Pre samo šest dana, potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić optužio je Zvezdana Terzića za nasilje, izdavši saopštenje u kom kaže da mu je Terzić rekao da će mu otkinuti glavu ako nastavi da ga pominje. Isto tako, ranijih meseci ni predsednik Partizana Milorad Vučelić nije štedeo Terzića u svojim izjavama.

Partizan je najavio da će protiv Terzića podneti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policiji i organima pravosuđa Republike Srbije.

foto: Nebojša Mandić, Dado Đilas

Terza mu dao posao

Zvezdan Terzić i Miroslav Đukić znaju se dugi niz godina. Valja podsetiti da je upravo Terzić kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije doveo Miroslava Đukića za selektora A tima reprezentacije, baš za vreme svog mandata, tačnije 26. decembra 2007. godine. Kada je Tomislav Karadžić došao na mesto prvog čoveka FSS, prvi zadatak koji je uradio bio je smena Miroslava Đukića i postavljanje Radomira Antića.

Postala praksa

ČELNICI NE DOLAZE NA DERBIJE

Koliko su loši odnosi između aktuelnih uprava Crvene zvezde i Partizana, najbolje pokazuje nedolazak čelnika crno-belih na poslednji 155. derbi koji je igran na stadionu „Rajko Mitić“ u nedelju. Ni ljudi koji vode bivšeg evropskog i svetskog prvaka nisu ništa bolji. Oni su odbili da se pojave u svečanoj loži stadiona u Humskoj na finalu Kupa Srbije 27. maja.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Međusobna tuča Grobara na istoku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track