GROBARI IZDALI ZVANIČNO SAOPŠTENJE ZA OŽEGOVIĆA: Neko ko je vređao naš klub ne može biti naš ljubimac, ali...
Foto: Partizan.rs / Miroslav Todorović

Stav navijača

GROBARI IZDALI ZVANIČNO SAOPŠTENJE ZA OŽEGOVIĆA: Neko ko je vređao naš klub ne može biti naš ljubimac, ali...

Fudbal -

Dolazak Ognjena Ožegovića u Partizan uzburkao je strasti među pristalicama ovog kluba.

"Grobari" ne mogu da zaborave činjenicu da je mladi napadač navijač Crvene zvezde, i ne samo to, već da je u nekoliko navrata javno vređao crno-bele.

Vatrene pristalice Partizana su na prijateljskoj utakmici protiv Mačve istakli transparent u kome su najavili koji je njihov stav, a danas su objavili i zvanično saopštenje u kome poručuju:

"Navijačka grupa Grobari je na prijateljskoj utakmici sa Mačvom jasno pokazala svoj stav po pitanju dovođenja Ognjena Ožegovića. Neko ko je vređao naš klub i navijače ne može biti naš ljubimac i to moraju da shvate svi Grobari i uprava kluba!

Ožegović je sada igrač Partizana i mi nećemo narušavati stabilnost ekipe, zalaganje i borbenost za dres za koji je plaćen, biće dovoljni da ga ne vređamo, ali sigurno ne i dovoljni da ga zavolimo.

Put do našeg poverenja i poštovanja je dug, pun je znoja i krvi koji moraju da se proliju za crno-beli dres i to svaki novi igrač treba da zna.

Ćuti i pogini za svaki pedalj terena do poslednjeg zvižduka jer već sutra ćeš otići i doći će neko drugi, a na kraju smo mi ti koji ostaju zauvek verni Partizanu!"

Ožegović je debitovao na pomenutom meču, ali ostaje da se vidi kakva će biti reakcija navijača na njegovom zvaničnom debiju u crno-belom dresu.

Kurir sport

Foto: Partizan.rs / Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo koji su razlozi poraza od Rusije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track