PREDSEDNIK FSS NAPRAVIO POMETNJU: Utakmica kasnila zbog Kokeze!
Foto: Nebojša Mandić

ZONA

PREDSEDNIK FSS NAPRAVIO POMETNJU: Utakmica kasnila zbog Kokeze!

Fudbal -

Turbina pobedila Brodarac tek nakon protesta domaćina i kašnjenja utakmice, jer se pravio novi zapisnik zbog igrača gostiju Slaviše Kokeze

Gde je Slaviša Kokeza, tu su afere. Čak ni nižerazredni fudbal u Srbiji ne može da protekne mirno - zbog njega. Tako je bilo u nedelju, kad je aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije napravio pravu pometnju u Velikim Crljenima.

Poznato je da Kokeza i dalje aktivno igra fudbal za svoj Brodarac, a ovog puta je zbog njega kasnila utakmica 4. kola Zonske lige Beograd. Domaća Turbina je pobedila sa 1:0, ali tek nakon protesta ljudi iz tog kluba. Pravio se drugi zapisnik utakmice zbog igrača gostiju Slaviše Kokeze, pa tako meč nije mogao da počne na vreme.

Prema pisanju Sportskog žurnala, domaćin je protestovao, a delegat Zlatan Haskić smirivao situaciju dok Kokeza nije seo na klupu. Kasnije, tačnije u 62. minutu, predsednik FSS je ušao u igru, ali nije uspeo da doprinese preokretu. Njegov Brodarac izgubio je meč i pao na deveto mesto, dok je Turbina ostala lider na tabeli. Slaviša Kokeza juče se nije javljao na telefon povodom ovog slučaja.

G. A.

Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mesi pokazao supruzi gde da ga poljubi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track