SLAVOLJUB SRNIĆ TRAGIČAR: Video sam loptu u golu
Foto: Dado Đilas

mogao da reši pobednika

SLAVOLJUB SRNIĆ TRAGIČAR: Video sam loptu u golu

Fudbal -

Desno krilo Crvene zvezde objasnio kako u 58. minutu sa dva metra nije pogodio mrežu BATE Borisova

Mogao je Slavoljub Srnić da bude junak u meču između Crvene zvezde i BATE Borisova, ali mu se nije dalo.

Umesto da donese prva tri boda crveno-belima u grupnoj fazi Lige Evrope posle 12 godina, brzonogi krilni fudbaler postao je tragičar. Radio je Srnić rudarski posao protiv upornih Belorusa tokom cele utakmice, a onda je koncentraciju izgubio u 58. minutu, kad sa dva metra nije pogodio mrežu već savladanog golmana BATE Borisova Šerbickog.

Ne znam šta se desilo kod te šanse. Samo je trebalo da me pogodi lopta. Naleteo sam na loptu i nisam bio svestan šta se dogodilo. Ona me je pogodila i skliznula. Promenila je pravac i umesto u golu, završila je pored njega. Tako se namestilo. Nekad daš lep gol, nekad promašiš zicer - bio je iskren Slavoljub Srnić i potom dodao:

Imali smo dobijenu utakmicu, posle vođstva smo imali nekoliko izglednih prilika za drugi gol, ali ih nismo iskoristili. U prvih 20 minuta smo kontrolisali igru. Zbog toga mi je krivo. Evropa ne prašta mnogo promašenih šansi. Oni su nas kaznili, dali nam gol iz situacije koja nije bila toliko ozbiljna. Ali to je fudbal.

Kapiten Mičel Donald odradio je veliki posao na sredini terena, gde se borio s čvrstim igračima BATE Borisova koji su kidisali kao osice.

Nismo dobro ušli u utakmicu, drugih 45 minuta bilo je mnogo bolje. Zadovoljni smo što nismo izgubili, a opet razočarani jer smo ispustili pobedu. Da biste došli do tri boda u Evropi, u ovakvim utakmicama morate da date i drugi gol, koji je mnogo važan. Isto tako, ne sme da se promaši ovoliki broj šansi, kao što smo mi uradili. Opet, neću da budem negativan. Imam stvarno dobar osećaj posle ove utakmice. Verujem da ćemo u preostalim utakmicama biti još bolji - poručio je Holanđanin.

Aleksandar Radonić

Palac je problem

Borjan na snimanju

Golman Crvene zvezde Milan Borjan povredio je ruku kod izjednačujućeg gola BATE Borisova.

Natekao mi je prst desne šake, zaglavio se između stative i trave, ali biće u redu. Tražio sam izmenu jer sam mislio da sam polomio prst. Bol je bio nestvaran. Bandažirali su ga, ali i pored bolova sam rešio da nastavim jer je trebalo da uđe još igrača i da probamo da dobijemo utakmicu - rekao je Borjan.

Preparkiravanje

Kangi nestao auto

Gelor Kanga bio je zatečen po izlasku iz svlačionice tražeći svoj automobil na parkingu. Crveni „audi“ nije bio na mestu gde ga je Kanga ostavio, pa se malo i uplašio za svog omiljenog četvorotočkaša. Vidno nervozan, potražio je pomoć od obezbeđenja. Na kraju su mu objasnili da mu je auto preparkiran na drugo mesto, ali Kangi nije bilo pravo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track