OGNJEN OŽEGOVIĆ: Živim za Partizan
Foto: Partizan.rs

CRNO NA BELO Golčina bivšeg zvezdaša

OGNJEN OŽEGOVIĆ: Živim za Partizan

Fudbal -

On je posle prvenca u Humskoj otkrio da mu u novom klubu pomažu najiskusniji- Ilić, Stojković i Tošić

Prvenac u crno-belom dresu Partizana Ognjen Ožegović proslavio je klizeći na kolenima.

Posle gola na utakmici protiv Radničkog (3:1) salutirao je navijačima na istočnoj tribini, jer ga Partizanov jug još nije prihvatio.

- Prelep je osećaj dati gol za Partizan. Ovaj pogodak protiv Radničkog je produkt napornog rada u prethodnom periodu. Verujem u sebe i nadam se da ću tako nastaviti i u narednim utakmicama. Predao sam se ekipi 100 odsto, živim za Partizan - rekao je za Kurir Ognjen Ožegović (23).

Mladi napadač lepo je prihvaćen u novoj sredini, a ističe da mu najviše pomažu najiskusniji igrači, kapiten Saša Ilić, Vladimir Stojković i Zoran Tošić:

- Sve je lakše uz Stojketa, Saleta i Bambija. Njih trojica mi najviše pomažu. Imaju iskustvo i svaki savet s njihove strane je dobrodošao. Mene u Partizanu posebno fascinira taj timski duh. Oduševljen sam hemijom unutar ekipe, jer je to mnogo važno za sve ono što nas očekuje u domaćem prvenstvu i kupu, a posebno u Evropi.

Ognjen Ožegović poznat je kao napadač kojem je potrebno malo prostora da zatrese mrežu. Takva je bila i situacija protiv Radničkog. U prošloj sezoni dao je 17 golova za Čukarički.

- Ne bih da prognoziram koliko golova bih mogao dati. Ne opterećujem se brojkama, najvažnije je da Partizanu bude dobro. Hoću da pomognem ekipi, kao igrač na terenu, ali i kao čovek van njega. A golovi... Naravno da će da dođu - poručio je Ožegović.

Aleksandar Radonić - Foto: Partizan.rs

Nema pritiska

PREVAZIŠAO PROŠLOST ODAVNO

Ognjen Ožegović ovog leta podigao je veliku buru dolaskom u Humsku, s obzirom na to da je bio igrač Crvene zvezde. Međutim, on tvrdi da ne haje mnogo za prošlost.

- Prevazišao sam sve to, još odavno. Onog trenutka kad me je Partizan pozvao - bio je kratak, ali i jasan Ognjen Ožegović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: NEVEROVATNO! Evo kako i bakica može da postane huliganka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track