KURIR OTKRIVA BRAZILAC UŽIVAO U BEOGRADU: Roberto Karlos odlepio na srpski roštilj

Oduševljen srpskom prestonicom

KURIR OTKRIVA BRAZILAC UŽIVAO U BEOGRADU: Roberto Karlos odlepio na srpski roštilj

Fudbal -

Roberto se rado slikao sa ljudima na Terazijama, a insistirao je i da proba našu nacionalnu kuhinju, kaže za Kurir Milan Obradović

Roberto Karlos (44) oduševljen je Beogradom, domaćim specijalitetima i gostoprimstvom srpskog naroda, prenosi za Kurir utiske Milan Obradović, koji je bio domaćin slavnom brazilskom fudbaleru.

- Roberto Karlos je u utorak boravio u Beogradu. Upisao je kurs za trenersku FIFA licencu Centra za edukaciju FS Srbije. Vratio se u Madrid, a u Srbiju dolazi ponovo krajem meseca, čim bude dobio raspored nastave.

Oduševljen je Beogradom i Srbima. Velika je zvezda i sjajan čovek. Bilo mu je drago kad su ga ljudi prepoznavali na ulici. Dok smo išli Terazijama, fotografisao se s najmanje 15 ljudi. U Savezu su ga ugostili predsednik Kokeza i direktor Bunjevčević - prepričava za Kurir bivši reprezentativac i dodaje:

- Insistirao je da proba našu kuhinju, srpske specijalitete. Uživao je, stvarno. Bilo je tu svega, od roštilja, preko raznih salata, do domaće lepinje. Opet, pazio je šta jede jer i dalje trenira i vodi računa na liniju. Na kraju se slikao sa svim konobarima i kuvarima (smeh).

Inače, Milan Obradović se odazvao na poziv Kurira iz Madrida.

- Roberto Karlos mi je uzvratio gostoprimstvo i njegov sam gost. U Realu ću narednih deset dana pratiti treninge prvog tima i omladinske škole. Razmenjivaću iskustva s Gutijem i Solarijem, koji vode omladinske selekcije, i direktorom škole Raulom. Roberto Karlos je izvršni direktor kluba i svi ga veoma poštuju - otkrio je bivši fudbaler Obilića i Partizana.

Aleksandar Radonić

Velika stvar

DOBRO ZA IMIDŽ SRBIJE

Milan Obradović smatra da će Srbiji mnogo značiti što će slavni Brazilac baš u našoj zemlji steći FIFA trenersku licencu.

- Roberto Karlos je veliko ime svetskog fudbala i ubeđen sam da će za njega biti mnogo pitanja kad počne seminar. Njegovo iskustvo je neprocenjivo, a on je čovek koji želi da podeli svoje znanje. Velika je stvar što ga imamo za prijatelja - rekao je Obradović o Robertu Karlosu, bivšem asu Korintijansa, Reala, Intera, Fenerbahčea i Anžija.

NAJVEĆI USPESI ROBERTA KARLOSA

- Tri Lige šampiona sa Realom

- UEFA Superkup Evrope

- Četiri trofeja Primere

- Titula prvaka sveta sa Brazilom

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Partizanovci, ako je za utehu....

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja