(KURIR TV) KURIR U KELNU: Delegaciju Crvene zvezde na aerodromu dočekalo neprijatno iznenađenje
Foto: Printscreen

OVO NISU OČEKIVALI

(KURIR TV) KURIR U KELNU: Delegaciju Crvene zvezde na aerodromu dočekalo neprijatno iznenađenje

Fudbal -

Čelnici Crvene zvezde i prijatelji kluba koji su putovali preko agencije stigli su u Keln posle jednog sata i 50 minuta leta čarterom Avioleta.

Specijalni izveštač za Kurir iz Kelna - Aleksandar Radonić

Let je bio prijatan, a u ekspediciji su bili i legende kluba Dragan Džajic, Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, kao i bivši igrači Nikola Lazetić i Igor Mijović. Tu su bili i glumci Viktor Savić i Milan Kalinić, kao i predsedik skupštine grada Nikola Nikodijević.

Zanimljivo, čelnike Crvene zvezde, novinare i ljude koji su preko agencije putovali na utakmicu, tzv prijatelji kluba dočekala je rigorozna kontrola na aerodormu " Adenauer" u Kelnu.

Policiju i carinike interesovao je razlog posete Kelnu. Nekim kolegama čak je tražena i novinarska legitimacija, a mnogi su upitani koliko dobro govore nemački jezik, odnosno koliko planiraju dana da ostanu u Kelnu.

Posle detaljne pasoske kontrole, putnike je dočekalo još jedno iznenađenje na izlasku sa aerodroma. Još jedna kontrola prtljaga uz dosta policajaca koji su kontrolisali rad službenika na skenerima.

Tek posle toga Srbi su mogli da nastave put ka Kelnu koji je od aerodroma udaljen dvadesetak minuta vožnje. Posle toga, čelnici su otišli u hotel Hilton, a novinari u hotel "Štadpalas" koji se nalazi pored gradske dvorane u kojoj se igra rukomet, košarka i hokej.

kurir.rs / Aleksandar Radonić

foto: Printkskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Za pohvalu! Gudurić i Grobari u ljubavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track