(FOTO) DEČKO, PA TI SI CAR! Evo šta je Marko Arnautović poručio Srbiji pred početak meča sa Gruzijom
Foto: Reuters

(FOTO) DEČKO, PA TI SI CAR! Evo šta je Marko Arnautović poručio Srbiji pred početak meča sa Gruzijom

Fudbal -

Austrijski reprezentativac Marko Arnautović oglasio se na društvenim mrežma i poslao jako važnu poruku srpskim 'orlovima' pred meč sa Gruzijom.

Marko Arnautović ne zaboravlja zemlju iz koje potiče, kao i meč koji je za Srbiju - istorijski!

Fudbaler se povodom meča Srbije i Gruzije oglasio na društvenim mrežama i poručio da je večeras svim srcem uz srpske 'orlove'.

"Ajmo Srbija! Želim vam sve najbolje! Puno sreće", stoji u poruci austrijskog reprezentativca.

foto: Printscreen

Srbin u dresu reprezentacije Austrije Marko Arnautović u 76. minutu meča Austrije i Srbije postavio je rezultat 2:1 u korist domaćeg tima.

"Je**ga, dao sam ga. Mnogo mi je teško. Taj drugi nije moj. Nisam takao loptu. Srbijo, glavu gore. Da zajedno slavimo Rusiju", poručio je Arnautović posle meča sa Srbijom. Junak trijumfa protiv Srbije u Beču kazao je da je profesionalac i da uvek želi da pobedi, ali da nije proslavljao golove jer mnogo voli zemlju iz koje je njegov otac.

"Ja sam profesionalac, kad izađem na teren želim da pobedim. Svi ovde znaju koliko volim Srbiju, navijaću za nju protiv Gruzije, a potom i u Rusiji, nadam se pobedi na punoj Marakani. Nije moja greška što ne igram za Srbiju, za to su krivi neki drugi ljudi", rekao je Arnautović posle utakmice u Beču.

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Beograđani, večeras ne smete da se obrukate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track