(KURIR TV, FOTO) HEROJ NACIJE ALEKSANDAR PRIJOVIĆ POKAZAO BRUTALNE TETOVAŽE: Ja sam Srbin 100%, moram da prošetam cara Dušana po Beogradu!
Foto: Printskrin

Razni motivi krase telo srpskog fudbalera

(KURIR TV, FOTO) HEROJ NACIJE ALEKSANDAR PRIJOVIĆ POKAZAO BRUTALNE TETOVAŽE: Ja sam Srbin 100%, moram da prošetam cara Dušana po Beogradu!

Fudbal -

Golom u 74. minutu, koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, Aleksandar Prijović je upisao sebe u knjigu heroja nacije!

Napadač solunskog PAOK-a kao rezervista svojim debitanskim golom za državni tim doneo je trijumf Srbiji nad Gruzijom sa 1:0 na stadionu "Rajko Mitić".

"Ovo se sanja od kad ste dete, nije moglo bolje. Zaslužili smo da odemo na Mundijal u Rusiji. Mnogo sam srećan, drago mi da sam pomogao", rekao je Prijović posle utakmice.

Prijović je opisao kako se osećao u trenutku proslave gola.

"Zahvalio sam se Bogu za sve godine što sam čekao da mi se ukaže ovakva šansa. Uživao sam, iako nisam imao vazduha kada su saigrači skočili na mene", naveo je on.

Priznao je da je dobio mnogo čestitki i iz Švajcarske, gde je rođen.

"Nije bitno gde sam rođen, ja sam Srbin i to sam uvek govorio. Srbina sam 100 odsto. Tako se osećam, ovo je veliki dan za mene. Dobio sam mnogo poruka i poziva, čestitki iz Švajcarske. Najvažnija je bila pobeda, a ne ko je dao gol. Tu sam kada gori, kada se odlučuje, najdraži pogodak u karijeri", zaključio je Prijović.

Aleksandar Prijović je rođen pre 27 godina u Sent Galenu, otac Milenko rođen je u Priboju, a majka Marijana u Prnjavoru. Ima sestru Ninu i brata Novaka. Oženjen je Mirjanom.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas, Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Evo u kom će šeširu na žrebu biti reprezentacija Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track