ALBANCI GA NAZVALI PROVOKATOROM: Poznati navijač Partizana krenuo za Elbasan biciklom, ali morao da se vrati zbog pretnji
Foto: Kurir Sport

ZAUSTAVILI GA POSLE NEDELJU DANA

ALBANCI GA NAZVALI PROVOKATOROM: Poznati navijač Partizana krenuo za Elbasan biciklom, ali morao da se vrati zbog pretnji

Fudbal -

Dragan Šibalić, veliki navijač Partizana i još veći avantursta, krenuo je iz Kraljeva biciklom za Elbasan da bi bodrio crno-bele na meču sa Skenderbegom.

Šibalić je krenuo na put pre nedelju dana, usput svratio u Surdulicu da odgleda Partiznov meč sa Radnikom u nedelju, ali je nedugo zatim odlučio da odustane od odlaska u Albaniju i vrati se kući.

Iz Albanije je dobio informaciju da se njegov dolazak smatra provokacijom.

"Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača ??? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka. Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće", poručio je Dragan Šibalić.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pet razloga zbog kojih je Zvezda poražena od Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track