(VIDEO, FOTO) ČEPURIN I RUSI  POSETILI CRVENU ZVEZDU: Milioni stižu na Marakanu, crveno-beli će nastaviti saradnju sa sponzorom iz Rusije!
Foto: FK Crvena Zvezda

pao dogovor

(VIDEO, FOTO) ČEPURIN I RUSI POSETILI CRVENU ZVEZDU: Milioni stižu na Marakanu, crveno-beli će nastaviti saradnju sa sponzorom iz Rusije!

Fudbal -

U prostorijama fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ održan je sastanak generalnog direktora „Gasprom njefta“ Aleksandra Djukova i rukovodstva kluba sa Marakane.

1 / 8 Foto: FK Crvena Zvezda

Poseta gospodina Djukova predstavlja jedan od najznačajnijih događaja od početka saradnje Crvene zvezde i „Gasprom njefta“. Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

U ime kluba, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić, a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić. Aleksandar Djukov je izjavio da je „Gasprom njeft“ jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa. On je istakao da „Gasprom njeft“ nastoji da sarađuje sa sportskim klubovima koji streme samo visokim rezultatima. Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope.

foto: FK Crvena Zvezda

Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta. Gosti iz Rusije su posetili muzej Crvene zvezde, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju gospodina Djukova privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina stadionu Rajko Mitić.

Posle posete muzeju, ruskoj delegaciji su uručeni suveniri Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Kurir sport, Foto: crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li sudije i navijači odmažu Zvezdi i Partizanu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track