ĐUKIĆ POSLE KRITIKA GROBARA: Evo šta kaže o igri Partizana, Sumi, Zemunu...
Foto: Dado Đilas

odgovor je stigao

ĐUKIĆ POSLE KRITIKA GROBARA: Evo šta kaže o igri Partizana, Sumi, Zemunu...

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je na konferenciji pred gostovanje Zemunu u zaostalom kolu Superlige da se njegov tim trudi da igra bolje, ali da je potrebno vremena i strpljenja. Takođe je istakao da crno-beli moraju da uzmu tri boda, pošto su već u zaostatku za večitim rivalom.

- Želimo i pokušavamo da igramo sve bolje, ali nekad to ne polazi za rukom. Težimo da popravimo igru, ali je potrebno vremena i samopouzdanja. Treba imati strpljenja. Moramo da uzmemo tri boda jer smo u zaostatku za 'večitim' rivalom. Znamo da neće biti lako, ali moramo da idemo na pobedu. Zemun je tvrda, teška ekipa, koja ne prima mnogo golova. Tražiće svoju šansu i čeka nas teška utakmica - istakao je trener srpskog šampiona.

Partizan će protiv Zemuna nastupiti u kombinovanom sastavu, a trener je samo najavio da će Sejduba Suma, koji nije ispunio očekivanja od dolaska u rekordnom transferu proteklog leta, biti u timu.

- Nema vremena ni za kakvo uigravanje, već samo za oporavak i pripemu. Biće promena u sastavu i rotiranja zbog pretrpanog kalendara - dodao je Đukić.

Trener crno-belih ističe da njegovi igrači moraju da se naviknu na gust raspored i na dve utakmice nedeljno.

- Nadam se da dolazi do adaptacije na gust raspored. Očekujem da ekipa u narednim utakmicama to lakše izdržava - rekao je trener crno-belih.

Trenera Partizana su pitali i o situaciji sa selektorom reprezentacije Srbije Slavoljubom Muslinom za koga se pominje da bi motao da bude smenjen, iako je odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- To je Srbija, takve stvari se ovde dešavaju. Muslin je odradio vrhunski posao i zaslužuje nastavak. Ali, nisam ja taj koji odlučuje o tim stvarima. Ima mnogo nagađanja, treba pustiti ljude da rade - rekao je Đukić.

Kurir sport/ Tanjug, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko to bije Zvezdine igrače?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track