(VIDEO) MARSIJAL DONEO TRIJUMF ĐAVOLIMA: Mančester junajted minimalnim rezultatom slavio nad Totenhemom
Foto: EPA Andy Rain

PREMIJER LIGA

(VIDEO) MARSIJAL DONEO TRIJUMF ĐAVOLIMA: Mančester junajted minimalnim rezultatom slavio nad Totenhemom

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom terenu Totenhem sa 1:0, u prvoj utakmici 10. kola engleske Premijer lige.

Junak trijumfa bio je Antoan Marsijal koji je jedini gol na meču postigao u 81. minutu.

Mančester junajted je tako prekinuo svoju mini-seriju od dve utakmice bez pobede u prvenstvu Engleske i sada je sa 23 boda prišao gradskom rivalu Mančester sitiju na dva boda zaostatka, dok je Totenhem treći sa 20.

Prvo poluvreme utakmice na stadionu Old Traford nije donelo mnogo uzbudjenja. Borba se vodila uglavnom na sredini terena i nijedna keipa nije uspela da stvori dobru priliku za 45 minuta.

Situacija se delimično promenila u drugom delu, oba tima su igrala malo otvorenije, ali i pored toga sve do završnice susreta nije bilo dobrih prilika.

Najbolju šansu propustio je Romelu Lukau u 79. minutu kada je lopta pogodila stativu nakon njegovog pokušaja glavom sa oko pet metara.

Samo dva minuta kasnije David De Hea ispucao je loptu, Lukaku je nadvisio odbranu Totenhema, spustio loptu iza ledja defanzivaca londonskog tima i uposlio usmaljenog Marsijala koji je u situaciji jedan na jedan lako savladao Uga Lorisa.

kurir.rs / Beta

foto: EPA Andy Rain

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track