ORIGINALNO: Vujadine, budi poput tate, pa utišaj Emirate
Foto: Dado Đilas

Navijači spevali stih Saviću

ORIGINALNO: Vujadine, budi poput tate, pa utišaj Emirate

Fudbal -

Bilo bi mi draže da ne dam gol, al‘ da pobedimo, jasan je Savić pred sutrašnje gostovanje Arsenalu

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju utakmicu četvrtog kola Lige Evrope protiv Arsenala u Londonu (21.05), a Vujadin Savić nada se da bi poput oca Dušana mogao da matira „tobdžije“.

Arsenal je pre 14 dana slavio u Beogradu, golom Olivjea Žirua u 85. minutu, a crveno-beli se nadaju revanšu.

- Utakmica s posebnim emocijama za mene zbog oca, pošto je pre 39 godina dao gol Arsenalu. Bilo bi mi draže kad ne bih postigao gol, samo da pobedimo, da se istorija ponovi i da se Crvena zvezda vrati neporažena iz Londona. Verujem da mi kao tim možemo da pružimo dobar otpor, i ako bog da, slavimo - samouveren je Vujadin.

Legendarni Dušan Savić ne voli da savetuje sina Vujadina, a svoje pravilo nije prekršio ni ovaj put.

- Nije! Ali mi je mnogo drago što je posle dužeg niza godina došao na naš stadion i gledao utakmicu protiv Arsenala. Otputovao je u London i gledaće me i tamo, što mi mnogo znači. Nismo razgovarali o utakmici, ne voli da mi deli savete, samo mi uvek ponovi da moram sportski da se ponašam.

Navijači Crvene zvezde smislili su originalnu parolu pred utakmicu u Londonu za mlađeg Savića.

- Vujadine, budi poput tate, pa utišaj Emirate. Lepo zvuči! I nadam se da će tako biti. Pričalo se o tom muku u Londonu, ali eto, bio je na Marakani. Nadam se da će sada muk da bude tamo. Ne očekujem da dam gol, ali bih voleo. Idem na svaki pregled napred, pa ćemo videti - rekao je Vujadin Savić. Arsenalov tim

ČEH OPET NA GOLU

Arsenal u nedelju igra derbi Premijer lige protiv Mančester sitija, pa engleski novinari očekuju da trener Arsen Venger izvede sličan tim protiv Crvene zvezde kao i u Beogradu. Ponovo će od početka šansu dobiti Teo Volkot, Matju Debiši, Olivje Žiru, Džek Vilšir, Fransis Kokelan, kao i golman Petr Čeh.

Kurir / A. Radonić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : OVO su sastavi timova koji će večeras braniti čast srpskog fudbala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track