(VIDEO) KOSOVO JE SRBIJA I NAVIJAČI MOGU TO DA SKANDIRAJU: Albanski novinar provocirao na konferenciji, ali ga je Biljana Obradović ućutkala za sva vremena!
Foto: Pritnscreen

NEUSPELA PROVOKACIJA

(VIDEO) KOSOVO JE SRBIJA I NAVIJAČI MOGU TO DA SKANDIRAJU: Albanski novinar provocirao na konferenciji, ali ga je Biljana Obradović ućutkala za sva vremena!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana slavili su nad Skenderbegom sa 2:0 u utakmici koja je perfektno organizovana, a konferencija za medije uglavnom je protekla u pokušaju albanskih novinara da nađu neki detalj kojim bi UEFA kaznila crno-beli klub.

Niko nije očekivao da vređanja u Albaniji neće biti, ali je malo ko verovao u to da će Skenderbeg biti kažnjen zbog uvreda na račun Srba i Srbije.

Tokom utakmice ‘B’ grupe Lige Evrope, navijači Skenderbega su vređali Srbe i vikali ‘UČK’. To nije promaklo posmatraču UEFA koji je sve lepo zapisao i prosledio Discipinskoj komisiji.

Naime, Skenderbeg će plaiti kaznu od 60 hiljada evra i igrati poslednji meč u grupi bez prisistva publike. Tada u goste stiže Dinamo iz Kijeva.

Dve nedelje kasnije usledila je druga utakmice između Partizana i Skenderbega i na oku posmatraču UEFA bili su Grobari.

Tokom meča navijači Partizana su uzvikivali "Kosovo Srbija" i "Kosovo je Srbija", što su razumeli i albanski novinari koji su na konferenciji za medije postavljali pitanja vezana za tu temu.

Jedno od njih je glasilo da li se Partizan plaši kazne UEFA koja bi mogla da stigne na adresu Humske zbog ovih povika?

Na ovo pitanje umesto trenera Miroslava Đukića odgovorila je potparol crno-belih Biljana Obradović i odlično ućutkala albanske novinare.

Taj trenutak pogledajte na 07.25.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track