PRED DUEL SA ČELSIJEM: Murinjo pričao o pozivu Matićevog menadžera i razlozima Nemanjinog dolaska u Junajted
Foto: Reuters

pecnuo bivši klub

PRED DUEL SA ČELSIJEM: Murinjo pričao o pozivu Matićevog menadžera i razlozima Nemanjinog dolaska u Junajted

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo otkrio je da je bio iznenađen kada ga je pozvao menadžera Nemanje Matića.

Srpski reprezentativac od ove sezone ponovo sarađuje sa Portugalcem, pošto je Junajted za njegov transfer isplatio Čelsiju 40 miliona funti. Ispostavilo se da je tim sa Old Traforda napravio sjajan potez pošto je Nemanja jedan od najboljih igrača "crvenih đavola" od starta sezone.

"Bio sam iznenađen kada me je Matićev menadžer pozvao i upitao me da li ga želim u timu. Kažem, zaista sam bio iznenađen, ali sam verovao da njegov menadžer najbolje zna kakva je situacija. Dejan Mitrović je veoma direktan i objektivan. Nije jedan od onih menadžera koji želi da poveća interesovanje za igrača ne bi li mu poboljšao situaciju u klubu. Tako da sam mu odmah rekao – 'Da, želim ga'", rekao je Murinjo.

Junajted u nedelju od 17.30 gostuje Čelsiju, što će Nemanji biti prvi meč protiv bivšeg kluba, dok Murinjo povratak na Stamford Bridž gleda kao bilo koju utakmicu.

"Mislim da je to nešto potpuno normalno. Obećavam vam da ćemo igrati na isti način kao na Emirejtsu, kao i na svakom velikom meču. Ovaj meč je važan zbog protivnika, a ne zbog toga jer sam ja tamo nekada bio menadžer. Nema veze ni sa tim što su Matić ili Mata igrali za Čelsi, već iz proste činjenice da je Čelsi šampion, a Mančester Junajted je Mančester Junajted", jasan je Portugalac.

Kurir sport. Foto: Reutrs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track