FUDBALER HAJDUKA NA UDARU NAVIJAČA: Huligani kamenovali stan igrača iz Kameruna
Foto: Reuters

Ohanza na meti mladića

FUDBALER HAJDUKA NA UDARU NAVIJAČA: Huligani kamenovali stan igrača iz Kameruna

Fudbal -

Splitska policija privela je jednog, a traga za još nekoliko mladića koji su u utorak uveče vređali igrača fudbalskog kluba Hajduka Franka Ohandzu ispred stana koji koristi na splitskom Žnjanu, a nakon što je spustio balkonske rolete, pobacali su na njih razne predmete i oštetili ih.

Hrvatska agencija Hina saznaje u lokalnoj policiji da se grupa mladića oko 21.15 sati u sredu uveče okupila ispred zgrade na Žnjanu u kojoj stan koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, gde su remetili javni red i mir.

Navodi se da je policija juče privela neimenovanog 23-godišnjaka i nad njim sprovela kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je učestvovao u kamenovanju.

Protiv njeg je podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira i uz optužni predlog izveden je pred splitski Prekršajni sud.

Portparol Hajduka Ante Bilić kazao je Hini da Ohandza klubu "nije prijavio nikakvu fizičku povredu".

Agencija podseća da su pripadnici splitske navijačke grupe Torcida nakon subotnjeg poraza Hajduka od Rudeša na stadionu Poljud uputili niz uvreda i pretnji igračima splitskog kluba, zasuvši ih raznim predmetima.

Tanjug

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega FSS plaća kaznu od 210 hiljada franaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja