ZVEZDI SMETAJU ISKLJUČENJA PROTIVNIKA: Sudije, ne treba nam vaša pomoć
Foto: Dado Đilas

Mrlja

ZVEZDI SMETAJU ISKLJUČENJA PROTIVNIKA: Sudije, ne treba nam vaša pomoć

Fudbal -

Meni kao sportskom direktoru smetaju crveni kartoni koje su bespotrebno dobili Borac i Rad. Ne bih želeo da se stvara utisak da sudije pomažu Zvezdi, kaže Mitar Mrkela

Fudbaleri Crvene zvezde na poslednje tri utakmice upisali su isto toliko pobeda, uz gol-razliku 14:1. Crveno-beli dominiraju u Superligi i Kupu Srbije, Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić dali su zajedno 34 gola od početka sezone, ali su senku na ubedljive pobede bacile sudije.

Prvo je u Čačku Srđan Obradović isključio igrača Borca Miroljuba Kostića posle 13 minuta igre, a sličan scenario viđen je i u subotu, kada je na Marakani arbitar Petar Piper zbog prigovora crveni karton pokazao mladom igraču Rada Srđanu Ajkoviću.

- Meni kao sportskom direktoru Crvene zvezde smetaju ti crveni kartoni! Mislim da su bili bespotrebni. Baca se senka na naše pobede, iako smo igrali odlično. Ti crveni kartoni za fudbalere Borca i Rada su samo poremetili ritam utakmica. Ne bih želeo da se stvara utisak da sudije pomažu Zvezdi. Mi smo protiv Rada imali prednost i bolju igru kada je bilo 11 na 11, a ne kada smo imali igrača više - rekao je za Kurir Mitar Mrkela.

foto: FK Crvena Zvezda

Liga Evrope na megdan BATE Borisovu

SAVIĆ: BIĆE DOBAR I BOD U BELORUSIJI

Stub odbrane Crvene zvezde i u Belorusiji protiv BATE Borisova u Ligi Evrope, u četvrtak (19.00), biće Vujadin Savić.

- Utakmica protiv BATE Borisova je veoma bitna za nas i klub. Nadam se povoljnom rezultatu. Sve sem poraza je dobro za nas. Čeka nas teška utakmica tamo. I bod nam je dobar, a sa tri bismo rešili pitanje prolaska iz grupe - rekao je Vujadin Savić i dodao:

- Voleo bih da mi se vrati ona prečka iz Londona. Bio bih najsrećniji. Mnogo mi je krivo. Neki drugari koji navijaju za Partizan kažu mi da je njima bilo krivo što nije ušla. E sad, kad je njima bilo tako, možete zamisliti kako je meni.

O respektu prema Partizanu Vujadin Savić je rekao:

- Ljudski je da im poželiš dobro u Evropi. Niko od nas u Zvezdi ne voli Partizan, ali ih poštujemo. Želim im sve najbolje, ali da mi pobedimo u derbiju i budemo prvi na kraju.

A o ovome se javno komentariše i na forumima i društvenim mrežama.

- Sudije namerno isključuju Zvezdine protivničke igrače kako bi napravili alibi za Partizanovu krađu - jedan je od komentara na Tviteru, o čemu Mitar Mrkela nije hteo da priča.

- Neću da ulazim u te stvari. Jednostavno neću da verujem u takve priče - zaključio je Mitar Mrkela.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas, FK Crvena Zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Šta bi naši fudbaleri uradili kada bi saznali da im trener ima kancer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track