(VIDEO) TRENER PARTIZANA ZAVIO GROBARE U CRNO: Miroslav Đukić pesmom Delija pozvao navijače na meč protiv Jang Bojsa
Foto: Printskrin / You Tube

urnebesno

(VIDEO) TRENER PARTIZANA ZAVIO GROBARE U CRNO: Miroslav Đukić pesmom Delija pozvao navijače na meč protiv Jang Bojsa

Fudbal -

Zaista čudno zvuči kada neko kaže ”Partizan je život, ostalo su sitnice”

Nije tajna da je trener Partizana Miroslav Đukić svojevremeno bio navijač Crvene zvezde. To je i on sam priznao u jednom od intervjua,a sada je u poruci koja je snimljena za navijače Partizana ponovo aktuelna ta priča.

Sve to zbog izgovaranja čuvene parole njihovih navijača u izmenjenom obliku. Zna se da je na Marakani godinama jedan od najpopularnijih slogana ”Zvezda je život, ostalo su sitnice”.

Sada je isti taj slogan iskoristio i Miroslav Đukić u nameri da privuče što više navijača Partizana na utakmici protiv Jang Bojsa, koja je crno-belima ključna za proleće u Evropi.

– Partizan je život, ostalo su sitnice – izgovorio je Đukić sa osmehom na licu u videu koji je objavljen na Partizanovom zvaničnom kanalu, kao i na sajtu crno-belih.

Kada je greška uočena, neko je snimak proširio na društvene mreže, gde je postao totalni hit. Navijači Zvezde su se podsmevali, dok su Grobari potpuno iznervirani. U Partizanu su brzo shvatili da su napravili veliki kiks, video je uklonjen sa zvaničnog kanala i sajta, ali je na društvenim mrežama i na kanalima navijača Zvezde i dalje prisutan.

Pogledajte kako je to izgledalo u režiji Miroslava Đukića.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sudiju tukli svi, od prvotimaca do ekonoma! Spasavao glavu bekstvom preko ograde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track