ZVONIMIR VUKIĆ: Ova karta nema cenu!
Foto: FK Partizan

Crno-beli igraju najvažniju utakmicu

ZVONIMIR VUKIĆ: Ova karta nema cenu!

Fudbal -

Kako se približava 5. kolo grupne faze Lige Evrope koju FK Partizan igra sa ekipom Jang Bojsa u četvrtak 23. novembra 2017. godine od 21.05 na stadionu Partizana, tako je interesovanje za kupovinu karata sve veće.

FK Partizan ni ovog puta, kao što je to bio slučaj u utakmici sa Skenderbegom neće deliti besplatne karte, već će svi uključujući članove UO Partizana, igrače i stručni štab svoje karte kupovati regularno na blagajni stadiona Partizan ili prodajnom mestu Tiketlajn.

Među poznatim sportistima koji su kupili svoje karte za ovu važnu utakmicu, a ujedno i svojim primerom podstakli i druge je i bivši igrač Partizana i Paoka Zvonimir Vukić.

— Do sada nije bilo uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi — kaže Vukić.

- Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu!

Kurir sport

Foto: FK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Miroslav Đukić postao trener Crvene Zvezde?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track