(VIDEO) CRNO-BELI STREPE OD GROBARA: Partizan uputio apel navijačima da ne skandiraju ime Ratka Mladića!
Foto: Dado Đilas

MOGLO BI PUNO DA IH KOŠTA

(VIDEO) CRNO-BELI STREPE OD GROBARA: Partizan uputio apel navijačima da ne skandiraju ime Ratka Mladića!

Fudbal -

Iz FK Partizan apeluju na sve navijače na ni pod razno na meču protiv Jang Bojsa u Ligi Evrope ne skandiraju imena generala.

Partizan je u prošlosti često dobijao kazne zbog pogrdnog skandiranja i divljanja navijača, zbog čega je Vazura apelovao da se na meču ne spominje politika, kao ni Ratka Mladića, koji je osuđen u Haškom tribunalu.

foto: AP

Generalni sekretar crno-belih Miloš Vazura istakao je da je Partizan već bio kažnjen zbog pominjanja Ratka Mladića na tribinama tokom meča protiv Budućnosti, i apelovao je da se to ovoga puta ne dešava.

"Nema povoda za politiku, ali nikad se ne zna, jedan pojedinac može da napravi problem. Na utakmici protv Budućmnosti smo bili kažnjeni, između ostalog, i zbog pominjanja Ratka Mladića. Pozivamo navijače da ne pominju naše generale".

"Daleko bilo da pobedimo i obezbedmo dalje takmičenje u Ligi Evrope, a budemo izbačeni zbog nekih povika, taj udarac ne bismo izdržali. Podsećam da smo mi i dalje pod uslovnom kaznom, tako da i najmanji incident može da izazove najgore posledice", poručio je Vazura.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Šta bi naši fudbaleri uradili kada bi saznali da im trener ima kancer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track