(KURIR TV) CRNO-BELI POSLE PODVIGA U LIGI EVROPE: Mi smo fajteri, ničega se ne plašimo
Foto: Dado Đilas

ŽELE ŠTO JAČEG RIVALA

(KURIR TV) CRNO-BELI POSLE PODVIGA U LIGI EVROPE: Mi smo fajteri, ničega se ne plašimo

Fudbal -

Fudbaleri Partizana presrećni su zbog plasmana u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto će posle 13 godina nastupati na proleće u nekom od evropskih takmičenja.

Strelac pobedonosnog gola Ognjen Ožegović rekao je:

"Moram da se zahvalim momcima koji su mi to omogućili. Presrećan sam što sam video ceo stadion da skače i navija u isto vreme. I što smo usrećili sve navijače koji su porodično došli na stadion, jer znamo da ova pobeda njima znači koliko i nama".

Upitan koga bi voleo na žrebu za šesneastinu finala, odgovorio je:

"Voleo bih što jaču ekipu. Što atraktivnije, što zvučnije ime, da vidimo gde smo. Kad se pogleda broj naših evropskih mečeva mi smo jedna neiskusana ekipa, ali smo pokazali da smo fajteri i da znamo da odgiramo tkatički. Večerašnji protivnik je ipak lider u prvenstvu kakvo je švajcarsko. Tamo je ispred Bazela, a Bazel je juče dobio Mančester junajted".

Od sreće je sijao i Bojan Ostojić.

"Važno je da smo pobedili! Nije bilo situacija kojih smo se plašili. Ovo je pobeda za klub, za navijače i za Srbiju", rekao je defanzivac crno-belih Bojan Ostojić.

Partizan je večeras u Beogradu sa 2:1 pobedio Jang Bojs, kojom je osigurao plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa.

"Utisci su fenomenalni. Dali smo sve od sebe. Hvala publici na sjajnoj podršci, mnogo su nam pomogli. Još je glava vruća, ali sam presrećan. Bilo je stvarno mnogo teško, ali za ovo smo dugo borili i naporno radili", kazao je Marko Janković.

Fudbaler crno-belih Danilo Pantić kazao je da su svi u klubu dugo iščekivali plasman u šesnaestinu finala.

"Dugo smo ovo čekali, napravili smo veliku stvar. U fudbalu se golovi daju i nameštaju, nadam se da će biti još asistencija. Pritisak je bio veliki, a protivnika na žrebu ne biramo", kazao je Pantić.

Partizan će 7. decembra utakmicom sa Dinamom u Kijevu završiti grupnu fazu Lige Evropa, a u slučaju pobede crno-beli bi mogli da žreb čekaju i kao prvoplasirana ekipa.

Žreb za nokaut fazu je 11. decembra, a utakmice su na programu 15. i 22. februara.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track