(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA ČLANOVA PARTIZANA: Jednog su gazili dok je ležao nepomično na ulici
Foto: Printskrin/Instagram

isplivao snimak na društvene mreže

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA ČLANOVA PARTIZANA: Jednog su gazili dok je ležao nepomično na ulici

Fudbal -

Na dan utakmice poslednjeg kola grupne faze LE između Dinama iz Kijeva i Partizana desio se incident kada su pretučena dva člana ekspedicije, a sada se pojavio snimak te tuče.

Na snimku se vidi kako huligani brutalno tuku dvojac crno-belih, a posle incidenta su se vratili oni su se vratili u hotel i potražili pomoć. Izbegli su teže povrede ali je potpuno jasno da ovaj napad nije bio bezazlen i da su posledice mogle da budu mnogo ozbiljnije.

Jedan od komentara na ovaj video je: "Bravo Dinamovci, dobar Srbin je mrtav Srbin".

Podsetimo, desetak navijača Dinama pretukli su kamermana i montažera televizije Partizan, N.P. i F.B. Incident se dogodio ispred hotela u kome su crno-beli smešteni u glavnom gradu Ukrajine. Navijači Dinama su prišli dvojici radnika Partizana, pitali ih da li su Srbi i kada su dobili potvrdan odgovor, počeli su da ih biju. N.P. i F.B. na sebi nisu imali nikakva obeležja Partizana. Jedan je zadobio povrede desnog oka, zbog čega je odvezen u bolnicu na ušivanje, dok je drugi prošao bez težih povreda.

Kurira.rs /Kurir sport

Foto: printskrin Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Niko o tome ne priča a ovo je najvažniji momenat sa utakmice Zvezda -Keln

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track