SAMO NEJMAR ISPRED SERGEJA: Murinjo mu daje 108 miliona evra
Foto: AP

Srbin drugi najplaćeniji fudbaler sveta

SAMO NEJMAR ISPRED SERGEJA: Murinjo mu daje 108 miliona evra

Fudbal -

Skuplji od Pogbe: Mančester kupuje našeg asa iz redova Lacija za sumu koja će mu doneti titulu najplaćenijeg fudbalera u istoriji Junajteda

Bomba na Ostrvu! Mančester junajted za Sergeja Milinkovića Savića daje 108 miliona evra!

Srpski reprezentativac i trenutno igrač Lacija na pragu je da postane drugi najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba sa Old Traforda! Menadžer Žoze Murinjo pošto-poto hoće našeg fudbalera, pa po cenu i da postane plaćeniji od rekordera Pola Pogbe (105 miliona evra).

foto: AP

Prema pisanju britanskih medija, Murinjo od januara želi da pohod na titulu Premijer lige nastavi sa Sergejem u kombinaciji s Nemanjom Matićem i Polom Pogbom u veznom redu.

foto: AP

Ukoliko do ovog transfera dođe, popularni SMS bi postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji kluba, a drugi najplaćeniji fudbaler na svetu! Skuplji od Milinković-Savića u ovoj režiji bi bio samo Nejmar, koji je ove godine stigao iz Barselone u PSŽ za famoznih 222 miliona evra.

Zlatna sezona

KLJUČNI IGRAČ LACIJA

foto: AP

Sergej je ključni igrač Lacija ove sezone, na 18 utakmica postigao je pet golova i zabeležio dve asistencije, uz apsolutnu dominaciju između dva kaznena prostora na terenu. Milinković-Savića večeras očekuje meč s Torinom naših Siniše Mihajlovića i Adema Ljajića.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: EPA, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EVO zašto su u Zvezdi zanemeli kad su izvukli CSKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track