(VIDEO) ZLATAN JE IZAZVAO HAOS: Ibrahimoviću dobacili da puno priča, a onda je njemu pukao film, usledila je krvava tuča igrača i trenera ispred svlačionice!
Foto: Profimedija

šveđanin u centru skandala

(VIDEO) ZLATAN JE IZAZVAO HAOS: Ibrahimoviću dobacili da puno priča, a onda je njemu pukao film, usledila je krvava tuča igrača i trenera ispred svlačionice!

Fudbal -

Ne spušta se prašina oko skandala i žestoke tuče posle mančesterskog derbija.

Pojavili su se novi detalji oko incidenta koji se desio posle mančesterskog derbija u kom je učestvovalo oko 20-ak ljudi, a na kraju intervenisala policija i redari.

Prema novim informacijama u centru incidenta je bio ni manje ni više nego Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin je bio isprovociran od strane stručnog štaba Papa Gvardiole.

Posle pobede Sitija pomoćnici Gvardiole su mu dobacivali, "Ibro, mnogo pričaš, ali se malo krećeš na terenu", što je razbesnelo i Šveđanina i njegove saigrače.

To je bio okidač za veliku tuču koja je usledila ispred svlačionice Sitija.

U haosu je učestvovalo 20-ak ljudi, a na kraju je intervenisala policija i redari. Do incidenta je došlo u hodniku stadiona "Old Traford" u kome se nalaze svlačionice.

I tada je nastao haos. U sukob su ušli članovi oba tabora, sevale su pesnice, letele su flaše...

Romelu Lukaku je flašom u glavu pogodio pomoćnog trenera Sitija, inače bivšeg fudbalera Arsenala, Mikela Artetu, kome je glava bila oblivena krvlju.

Ubrahimović i Gvardiola imaju predistoriju sukoba još iz vremena kada su bili u Barseloni.

Švedski napadač je posle samo jedne sezone bio prinuđen da napusti "Kamp Nou". On se od tada izražavao veoma nepristojno na račun nekadašnjeg trenera, a pretio je da će ga nokautirati ako ga bude video bilo gde van Katalonije.

Druga verzija o kojoj smo već pisali da je u centru skandala Žoze Murinjo i golman Mančester Sitija Ederson koji su ušli u raspravu.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: OVO JE SRAMOTA FSS PRED DERBI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track