UZBUDLJIVO U PREMIJER LIGI: Čelsi siguran protiv Hadersfilda, pobeda Barnlija, Kristal Palas do bodova posle preokreta
Foto: AP

LEP FUDBAL

UZBUDLJIVO U PREMIJER LIGI: Čelsi siguran protiv Hadersfilda, pobeda Barnlija, Kristal Palas do bodova posle preokreta

Fudbal -

Fudbaleri Čelsija pobedili su u gostima Hadersfild sa 3:1 u 17. kolu engleske Premijer lige.

Šampion Engleske tokom celog meča bio je bolji rival od novajlije u Premijer ligi, a do prednosti je stigao u 23. minutu pogotkom Timua Bakajoka, da bi na 2:0 u 43. minutu povisio Vilijan.

Ekipa Antonia Kontea u drugom delu meča stigla je do još jednog gola, a strelac je bio Pedro koji je u šesnaestercu domaćina pokupio jednu odbijenu loptu.

Hadersfild je u finišu susreta, odnosno u drugom minutu sudijske nadoknade vremena preko Lorana Depuatra uspeo da samo ublaži poraz.

Čelsi je nakon večerašnjeg trijumfa treći sa 35 bodova, dok je Hadersfild na 12. mestu sa 18 bodova.

Barnli je pred svojim navijačima u 89. minutu golom Ešlija Barnsa došao do pobede nad Stoukom, pa je sada četvrti sa 31 bodom, dok je Stouk 15. sa 16 bodova.

Kristal Palas je preokretom u poslednjim minutima utakmice došao do pobede nad Votfordom koji je od trećeg minuta vodio golom Darila Janmata.

Votford je prvo u 87. minutu ostao s desetoricom igrača na terenu, pošto je Tom Kleverli dobio drugi žuti karton, da bi potom u 89. Bakari Sako doneo izjednačenje Kristal Palasu, a u drugom minutu nadoknade vremena domaćin je stigao do potpunog preokreta pogotkom Džejmsa Mekartura.

Kristal Palas je ovom pobedom makar do sutra izašao iz zone ispadanja i sada je 17. sa 14 bodova, dok je Votford deveti sa 22.

kurir.rs / Beta

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! DA LI JE VEČITI DERBI IDALJE SVETKOVINA SRPSKOG FUDBALA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track