(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO SE BIJE PRETUČENI HRVATSKI HULIGAN: On je profesionalni MMA borac, u ringu je prošao isto kao i na Jugu!
Foto: Printskrin / You Tube

bezuspešan i u ringu

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO SE BIJE PRETUČENI HRVATSKI HULIGAN: On je profesionalni MMA borac, u ringu je prošao isto kao i na Jugu!

Fudbal -

Hrvatski huuligan Damir Tovarović koji je bio jedan od učesnika brutalne tuče na južnoj tribini tokom 156. večitog derbija, dobro je poznato lice u MMA krugovima.

Protekli derbi između Partizana i Crvena zvezde ostaće upamćen po jednoj od najvećih sukoba na južnoj tribini. Podsetimo, dve zaraćene frakcije navijača Partizana su bili učesnici brutalne tuče za prevlast na jugu.

Jedna strana je regrutovala huligana iz Hrvatske, a među njima je bio Damir Tovarić, koji je poznati MMA borac.

Tovarović je jedan od poznatijih MMA boraca u Hrvatskoj, koji je odlučio da se iz profi ringa prebaci na hiliganske tuče - ali nije dobro prošao!

Ako pogledamo profesionalne brobe hrvatskog huligana ni tu nije bio ko zna koliko uspešan - iz jedine dve borbe koje je imao izašao je kao gubitnik. Prvi put je izgubio od Ivana Vitasovića u "Noći Gladijatora 7", 2012. godine. Tada je poražen tehničkim nokautom u 2. rundi, da bi zatim izgubio i od Luke Orsanića u hrvatskoj MMA ligi 2013. godine posle odluke sudija.

Upravo je Ivan Vitasović koji je porazio Tovarića u njegovoj prvoj profisionalnoj borbi pozant navijačima u Srbiji. I to zbog borbe sa Darkom Stošićem, kada ga je Srbin u Rijeci bez mnogo muka savladao!

Tada je Stošić posle poluge naterao Vitasovića na predaju. Tri godine ranije Vitasović je u duelu protiv Tovarića bio u drugačijoj ulozi i razornim udarcima naterao je sudiju da prekine meč.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: printskrin YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RENT-A-HULIGANI! HRVATI OSUMNJIČENI ZA IZAZIVANJE NEREDA NA VEČITOM DERBIJU U TUŽILAŠTVU: Preti im 12 godina robije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track