SPEKTAKL U UŽICU: Legende driblale u Srbovu čast
Foto: Zoran Šaponjić

Tradicionalni turnir „Srboljub Srbo Stamenković“

SPEKTAKL U UŽICU: Legende driblale u Srbovu čast

Fudbal -

Šestić, Vučićević, Đelmaš, Drulović i ostali pokazali da još nisu zaboravili kako se igra

Prijatelji, fudbalske legende, poštovaoci u čast fudbalske legende...

U dvorani Veliki park u Užicu juče je održan treći po redu fudbalski turnir posvećen legendi srpskog i jugoslovenskog fudbala, verovatno najboljem dribleru koga je srpski fudbal ikada imao - Srboljubu Srbu Stamenkoviću.

foto: Zoran Šaponjić

Miloš Šestić, Vladimir Vermezović, Darko Belojević, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Marjan Marković, Miloš Đelmaš, Ljubinko Drulović, Vladan Vićević, Nenad Divac samo su neki od velikana srpskog, užičkog fudbala i sporta koji su juče stigli u Užice na turnir koji gaji sećanje na fudbalsku legendu.

- Bili smo na Srbovom grobu, prisetili se na zajedničkom druženju i Srbe Stamenkovića i drugih legendi našeg fudbala. Igraćemo turnir, ali ovde je fudbal u drugom planu, u prvom je da sačuvamo sećanja, uspomene na naše fudbalske veličine, na naše velikane - rekli su nam učesnici turnira.

foto: Zoran Šaponjić

U Užicu je juče bio i Srbov sin Nebojša Stamenković, umesto Deja Savićevića, koji nije mogao da dođe, stigao je njegov sin Vladimir. Na terenu je bila i glumačka legenda Dragan Gagi Jovanović.

foto: Zoran Šaponjić

Na turniru je učestvovalo šest ekipa: Partizan, Srbovi prijatelji, Raketa i veterani Užica, Crvena zvezda, Budućnost iz Podgorice i Sloboda iz Užica.

Z. Š. - Foto: Zoran Šaponjić

foto: Zoran Šaponjić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV SPORT! ZAŠTO HULIGANI U SRBIJI NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track