RONALDO POSLE NOVE SVETSKE TITULE: Fudbaleri Barselone, sad nam se poklonite
Foto: Profimedia

Kristijano u svom stilu

RONALDO POSLE NOVE SVETSKE TITULE: Fudbaleri Barselone, sad nam se poklonite

Fudbal -

Najbolji fudbaler današnjice okitio se novom medaljom i tom prilikom pecnuo večitog rivala u Španiji pred čuveni „el klasiko“

Ronaldo pecka ljutog rivala uoči derbija.

Najbolji fudbaler sveta i igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je da bi Barselona trebalo da im se pokloni zbog osvajanja titule na Svetskom klupskom prvenstvu.

- Bilo bi lepo kada bi nam se fudbaleri Barselone poklonili i čestitali na osvajanju svetske krune - izjavio je Ronaldo i dodao da se nada trijumfu u „el klasiku“ sledećeg vikenda:

foto: EPA

- Nadam se da ćemo ih pobediti i pokazati da smo još u igri za osvajanje titule u Primeri - rekao je Portugalac, a o sezoni Reala i svojoj igri dodao je:

- Srećan sam. Igram još jednu sjajnu sezonu. Real nikada nije imao pet osvojenih titula u jednoj godini, to je rekord i na to smo ponosni. Želim da nastavimo da radujemo navijače i uživamo na terenu. Ne nedostaje mi motivacija jer uživam u fudbalu i svakoj novoj utakmici - zaključio je Kristijano Ronaldo.

A. V. - Foto: EPA; Beta/AP

foto: AP

Uvek uz sina

I RONALDO JUNIOR SLAVIO TITULU

Fudbaleri Reala odbranili su titulu na Svetskom klupskom prvenstvu golom koji je u finalu protiv Gremija postigao Ronaldo. Velikom slavlju Madriđana prisustvovao je i sin portugalskog fudbalera Kristijano Ronaldo junior, koji svog oca prati u stopu.

Naslednik je pozirao foto-reporterima sa seniorom i medaljom oko vrata. Novom titulom Real je postao prvi klub u istoriji koji je odbranio svetski tron.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV SPORT! ZAŠTO HULIGANI U SRBIJI NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track