EKSKLUZIVNO! MESI TESTIRA ORLOVE? FSS ugovara moćnu generalnu probu za Mundijal
Foto: Dado Đilas, Beta AP

Igramo s Argentincima

EKSKLUZIVNO! MESI TESTIRA ORLOVE? FSS ugovara moćnu generalnu probu za Mundijal

Fudbal -

Prijateljska utakmica Argentina - Srbija trebalo bi da se odigra narednog juna negde u Evropi, s obzirom na to da će i naša selekcija i njihova imati slične rivale u Rusiji - Brazil i Hrvatsku

Udariće Mesi na Matića! Žreb nije hteo da Argentina i Srbija budu u istoj grupi Svetskog prvenstva, ali će ove dve selekcije najverovatnije odmeriti snagu u generalnoj probi za Mundijal, saznaje Kurir.

Ideja je da se utakmica odigra u junu naredne godine negde u Evropi, s obzirom na to da ćemo i mi i oni imati slične rivale u Rusiji. „Gaučosi“ su u grupi s Hrvatima, a „orlovi“ u grupi s Brazilom, pa tako i Argentini i Srbiji odgovara ovakav test meč nedelju dana pre planetarnog šampionata.

foto: Beta AP

U Fudbalskom savezu Srbije još ne žele da pričaju o rivalima s obzirom na to da se uporedno pregovara s nekoliko reprezentacija, ali Argentina je jedna od opcija, čak i najrealnija. Želja ljudi s Terazija je da se taj meč odigra na beogradskoj Marakani, a druga opcija je Beč, gde takođe ima dosta naših navijača i poštovalaca argentinskog fudbala.

foto: Kurir

Podsećanja radi, Srbija je bila rival i moćnom Brazilu u njihovoj generalnoj probi za Svetsko prvenstvo 2014. godine s obzirom na to da su „karaoke“ tada bile u grupi s Hrvatskom, koja gaji sličan fudbal kao mi.

foto: Profimedia

Na asistenciju Gaćinovića

JOVIĆ DAO GOL U 63. SEKUNDI

Srpski fudbaleri imali su polovičan učinak u svojim klubovima tokom vikenda. Među boljima je bio Luka Jović, kome je svega 63 sekunde od prvog sudijskog zvižduka bilo dovoljno da zatrese mrežu Šalkea u remiju svog Ajntrahta - 2:2. Zanimljivo da je bivšem fudbaleru Zvezde u postizanju jednog od najbržih golova u istoriji Bundeslige asistirao Mijat Gaćinović.

Ekipa Kurira - Foto: Dado Đilas; Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: EVO koliko koštaju usluge fudbalskog vrača iz Gvineje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track