BURAN PRELAZNI ROK U ZVEZDI: Dolazi igrač koga niko ne očekuje
Foto: Profimedia, EPA

BIĆE BOMBI

BURAN PRELAZNI ROK U ZVEZDI: Dolazi igrač koga niko ne očekuje

Fudbal -

Glavne mete su Marin i Đuričić Znaju se moje želje. Neću da otkrivam imena, ali ti fudbaleri će biti od velike pomoći ovom timu, najavio šef struke crveno-belih Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavljuje buran prelazni rok - igrača čiji će dolazak obradovati sve navijače crveno-belih.

Da li se radi o Marku Marinu iz Olimpijakosa, Filipu Đuričiću iz Sampdorije ili obojici, pokazaće prelazni rok koji sledi. Velike želje crveno-belih ove zime su i Mirko Ivanić i Nemanja Milunović iz BATE Borisova, odnosno El Fardu Ben, još jedan igrač kluba iz Pireja.

U ugovoru

OSTAJEM DO JUNA, A POSLE, VIDEĆEMO

Vladan Milojević smatra da ne treba sada rešavati pitanje njegovog ugovora sa Crvenom zvezdom:

- Ne bih da pričam o tome. Imam validan ugovor do juna. Ovde sam! Došao sam da pomognem koliko budem mogao. E sad... Kad odete, onda će se videti zapravo šta ste uradili. Ja sam neko ko je u ovom trenutku predan Crvenoj zvezdi i razmišljam samo o klubu. Neko sam ko poštuje ugovor. Mislim da nema nikakvog razloga da sada budem fokusiran.

I trener Vladan Milojević, kao i sportski direktor Mitar Mrkela poručili su da Crvena zvezda mora da bude jača na proleće.

- Voleo bih da u svim linijama dobijemo pojačanje. Potrebna nam je sveža krv! Na kojim će to pozicijama biti, videćemo. Svaki dolazak uslovljava odlazak. To sam prepustio direktorima Mitru Mrkeli i Zvezdanu Terziću. Oni znaju koje su moje želje i imam apsolutno poverenje u njih. U svakodnevnoj smo komunikaciji - rekao je Vladan Milojević za Kurir, a potom zaintrigirao maštu navijača crveno-belih:

Prava meta

FIĆA PRVI PIK

Filip Đuričić gotovo iznenada preko vikenda iskočio je u prvi plan kada je u pitanju Crvena zvezda. Ofanzivni vezni fudbaler koji će dobiti raskid ugovora sa Sampdorijom želja je trenera Vladana Milojevića koji ga zna iz omladinske škole. Sa druge strane, Mirko Ivanić je sve dalje od Zvezde, pošto Bate Borisov za njega traži oko dva miliona evra za obeštećenje, što je previsoka cena za crveno-bele.

- Polako se zakuvava. Imamo targete. Neću da izbacujem u javnost koji su. Dešavaju se razne igre u prelaznim rokovima... Dosta imena će biti vezano za Crvenu zvezdu ove zime. Znamo šta hoćemo, ali neki put se desi da iznenada dobijete igrača koga uopšte ne očekujete. Sve je to za dobrobit Crvene zvezde. Ko god dođe da pomogne ovim momcima u stvaranju dobrog rezultata, nećemo reći ne. Pa da na proleće imam respektabilan tim i da ostvarim one ciljeve koji su zacrtani preda mnom.

foto: Profimedia

Pored nabrojanih fudbalera, u fokusu Crvene zvezde su i Saša Zdjelar, zadnji vezni Olimpijakosa, i krilo Spartaka Đorđe Ivanović, a zanimljivo je da ovu dvojicu igrača traži i Partizan.

Mlad i visok

VESELINOVIĆ JE ŽELJA

Crvena zvezda ove zime nastoji da pored zvučnih imena angažuje i mlade i talentovane igrače. Navodno, transfer omladinskog reprezentativnog štopera Dominka Dinge iz ruskog Urala trebalo bi da bude ozvaničen u prvim danima prelaznog roka. Pored njega, crveno-beli žele još jednog kvalitetnog i mladog defanzivca. Radi se o Ranku Veselinoviću, visokom defanzivcu Vojvodine. Na adresu kluba iz Novog Sada već je poslata prilično dobra ponuda.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Profimedia, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja