VIŠE NEMA DILEME: Mladen Krstajić novi selektor Srbije!
Foto: EPA/Jeon Heonkyun

Vodi orlove na mundijal

VIŠE NEMA DILEME: Mladen Krstajić novi selektor Srbije!

Fudbal -

Uskoro bez statusa v. d. mladi trener bez dana klupskog iskustva vodiće „orlove“ na SP, iako je FSS zvao i Zvezdinog trenera

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević glavni je protivkandidat Mladenu Krstajiću za mesto selektora reprezentacije Srbije.

Prema informacijama iz FSS, oni su već prelomili da nacionalni tim na Svetsko prvenstvo u Rusiju vodi Mladen Krstajić, mada ima i onih koji smatraju da bi trebalo izabrati drugo rešenje. Poslednjih dana dosta se spekulisalo o drugim kandidatima, a onda je u prvi plan izašlo ime Vladana Milojevića. Najviše zbog toga što još nije produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, koji mu ističe u junu. Iza njega su fantastični rezultati u proteklih šest meseci.

- Razgovarao sam s Vladanom Milojevićem pre tri dana, toliko mogu da kažem. U narednim danima biće razgovora sa još nekoliko kandidata. Funkcija selektora Srbije je veoma odgovorna i mi u FSS se trudimo da pri izboru ne napravimo grešku. Razumem medije, ali treba biti strpljiv. Odluku o novom selektoru neću doneti ja, ili jedan čovek, već će to biti odluka većine ljudi iz našeg saveza - otkrio je za Kurir Goran Bunjevčević, direktor reprezentativnih selekcija.

A. R.

Zvezdan Terzić GLUPOST JE DA ŽELE MILOJA

foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo previše da se upušta u komentarisanje ove vesti:

- To su gluposti - bio je kratak, ali i jasan Zvezdan Terzić.

U Ljutice Bogdana koketiranje s njihovim trenerom tumače i kao napad na crveno-bele da bi se oslabili pred prolećni deo sezone.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVI IGRAČI ĆE ZIMUS OBUĆI ZVEZDIN DRES

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track