PRIJOVIĆ OBRADOVAO SELEKTORA SRBIJE: Dva komada na Badnje veče
Foto: EPA

Bravo

PRIJOVIĆ OBRADOVAO SELEKTORA SRBIJE: Dva komada na Badnje veče

Fudbal -

Srpski reprezentativac najzaslužniji za trijumf PAOK nad Levadijakosom rezultatom 5:0 u grčkom prvenstvu i tako pokazao da se nalazi u odličnoj formi

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović morao je da igra za Badnje veče za PAOK, a ne da je igrao, već je zabio dva komada Levadijakosu u pobedi crno-belih rezultatom 5:0 u 16. kolu grčkog prvenstva!

Napadač Solunaca i Srbije prvi gol je dao u 57. minutu, a drugi u 89. iz penala i sebi nije mogao da poželi lepši poklon za Božić. Prijović je još jednom pokazao da se nalazi u odličnoj formi i da će biti jedan od glavnih igrača PAOK u borbi za titulu. Klub iz Soluna ostao je uz AEK i Olimpijakos najozbiljniji kandidat za osvajanje titule u grčkom prvenstvu.

- Definitivno nisam mogao da poželim lepši poklon za Božić nego što je ovaj. Lep je osećaj dati dva gola za Badnje veče. Drago mi je da sam nastavio s dobrim partijama u timu i nadam se da ćemo na kraju sezone, zajedno s našim navijačima, slaviti osvajanje titule - rekao je Prijović za Kurir.

Napadač PAOK je Božić je proveo u društvu supruge i ćerke.

- Juče smo imali trening, ali čim sam završio s obavezama, otišao sam kući da bih u krugu najmilijih bio za Božić. Žao mi je što neće biti mojih roditelja, ali oni su u mom srcu i kad nisu sa mnom.

PAOK se uz Olimpijakos i AEK bori za titulu šampiona u Grčkoj.

- Biće dosta interesantno ovo prvenstvo. Tri ekipe se bore za titulu, a nadam se da ćemo se na kraju mi radovati, mada neće biti lako. Dajem prednost Olimpijakosu u odnosu na AEK i smatram da ćemo se s crveno-belima iz Pireja boriti za trofej - zaključio je Prijović.

foto: Dado Đilas

Živi za Mundijal

USREĆIĆEMO NACIJU U RUSIJI

Aleksandar Prijović priznao je da jedva čeka Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- To je najvažniji sportski događaj i jedva čekam da zaigram za svoju Srbiju na Mundijalu. To je poseban osećaj i nadam se da ćemo i u Rusiji imati zapaženu ulogu. Želim da obradujemo celu naciju na SP - poručio je Prijović.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Dado Đilas, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: ZVEZDIN PRELAZNI ROK. EVO ko može da ode a ko može da dođe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track