KAKAV OBRT! Ilijev: Tavamba ne mrda iz Humske!
Foto: Dado Đilas

Kamerunac ostaje u Partizanu

KAKAV OBRT! Ilijev: Tavamba ne mrda iz Humske!

Fudbal -

Dogovor Sportski direktor Partizana otkrio da će snažni fudbaler i na proleće predvoditi napad crno-belih

Mladi Venecuelanac Hoze Anhel Useče bio je juče dobar deo dana član Partizana, prema pisanju medija u njegovoj zemlji, a dilemu je rešio sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

On je zbunjeno dočekao pitanje o Usečeu, 20-godišnjem ofanzivnom vezisti i napadaču Truhiljanosa, ali je zato otkrio da najbolji strelac ekipe Leandre Tavamba verovatno ostaje u Humskoj.

Promovisan Urošević

- Nikad čuo - najpre je Iliev prokomentarisao vest o Usečeu.

Izvesno je da će crno-beli u drugi deo šampionata ući s novim levim bekom Slobodanom Uroševićem iz kruševačkog Napretka.

- Znam gde sam došao i zbog čega. Zahvaljujem se ljudima koji su mi omogućili korak dalje u karijeri. Hvala i bivšem klubu. Čim smo stupili u kontakt, za 10 minuta smo se dogovorili. Uvek sam išao stepenik po stepenik i smatram da je dolazak u Partizan korak napred u karijeri - rekao je Urošević na svojoj promociji.

foto: Dragan Kadić

Pitanje ostanka Evertona više se ne postavlja. Brazilac odlazi, samo još treba da se saopšti gde će i koliko će para leći na ime obeštećenja. S druge strane, Tavamba ostaje:

- Odlučili smo da Tavamba ostane! Od ostalih imena koja se pominju od mene ste mogli čuti samo za Raću Petrovića. O ostalima pravo stanje znaju trener Đukić i direktor Vazura. Ta imena koja su nam bitna nigde se ne provlače, zasad - rekao je Iliev.

Padaju dogovori

ZVEZDA ČEKA JEVTOVIĆA I ALEKSIĆA

Zvezda je završila prvi veliki posao dovođenjem Mohameda Bena iz Olimpijakosa za 500.000 evra, a narednih dana uslediće novi transferi. Prvi na redu je Milan Jevtović, oko kojeg se vode završni pregovori s turskom Antalijom povodom obeštećenja. Crveno-beli su dobili pozitivan odgovor od Danijela Aleksića na njihov poziv da ih pojača, ali čeka se šta će Sent Galen reći o toj ideji. Takođe, Nemanja Milunović iz BATE Borisova ostaje velika želja, pa je do kraja prelaznog roka moguće i njegovo dovođenje na Marakanu.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Dado Đilas, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVAKO izgleda put Zvezde i Partizana do prvog i četvrtog mesta u ABA ligi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track