PARTIZAN SE BAŠ IGRA SA TIMOM: Milioner Suma povredio se u snegu
Foto: Nebojša Mandić

NEOZBILJNO

PARTIZAN SE BAŠ IGRA SA TIMOM: Milioner Suma povredio se u snegu

Fudbal -

Najskuplji fudbaler u istoriji crno-belih Sejduba Suma propustiće deo priprema zbog problema s mišićem

Stigao je među crno-bele kao najviše plaćen igrač u istoriji Partizana (1,68 miliona evra), ali u prethodnom delu sezone nije pokazao ono što su navijači očekivali od njega. Ostala je nada da će pokazati kvalitet kad prođe kompletne pripreme.

A onda je juče Kurir saznao da se Sejduba Suma povredio. Ponovo. Prve informacije bile su pesimistične, šuškalo se o pucanju butnog mišića i novoj dugoj pauzi, ali je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev to demantovao.

- Informacije koje sam dobio u razgovoru s doktorom su da se radi o blažoj varijanti i kraćoj pauzi od nekoliko dana. Znate kako je, vremenski uslovi nisu idealni, pa je za sve igrače normalno da dođe do takvih stvari na početku priprema - rekao je Iliev za naš list.

foto: Dragana Udovičić

Kad je reč o prelaznom roku, spektakularnih vesti i imena iz Humske zasad nema:

- Sada će kulminirati oko Evertona. Najbliže je tome da ode u SPAL, a pored njih postoji interesovanje Belgijanaca i Francuza. Meni bi kao sportskom direktoru imponovalo da završi u Seriji A, jer bi to bio pokazatelj kvaliteta koji postoji u Partizanu.

foto: PFC

Iliev je svestan da javnost očekuje vesti i o eventualnom angažovanju Saše Zdjelara, ali ističe da je i dalje prioritet bivši igrač crno-belih Radosav Petrović.

- Raća je moja najveća želja, sve činimo da njega dovedemo. Vrlo je verovatno da ćemo morati da sačekamo poslednje dane prelaznog roka da bi se to ostvarilo.

Sportski direktor jasan

ŠVAJNI U PARTIZANU? BUDIMO REALNI...

Legendarni nemački fudbaler, suprug Ane Ivanović Bastijan Švajnštajger ponovo je u Beogradu. Dovoljno da opet krenu priče o njegovom dolasku u Partizan...

foto: Fonet

- Lepo to zvuči, ali je neozbiljno - hajde da budemo realni - ako je u igri Raća Petrović, koji je na istoj poziciji - rekao je Iliev, a kad smo konstatovali da bi to bio pun pogotak, kako marketinški, tako i igrački, odgovorio nam je:

- Da, to bi zaista bilo lepo.

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Nebojša Mandić, Fonet, PFC, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: 5 činjenica koje sigurno niste znali o Ronaldinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track