ZVEZDIN HAJDIN POSTAO SOKO: Od Srpske lige do reprezentacije Crne Gore!
Foto: FK Crvena Zvezda

TRAŽEN

ZVEZDIN HAJDIN POSTAO SOKO: Od Srpske lige do reprezentacije Crne Gore!

Fudbal -

Pre pola godine levi bek igrao za Radnički iz Nove Pazove, a posle samo jedne polusezone u Subotici zaslužio poziv Crvene zvezde i selektora Crne Gore

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nastavlja da deficit na bekovskim pozicijama popunjava igračima iz Srbije.

Izbor je pao na pojačanje Crvene zvezde iz Spartaka, levog beka Stefana Hajdina, koji je prošle godine u ovo vreme nastupao u srpskoj ligi, u dresu Radničkog iz Nove Pazove, i za samo šest meseci igre u subotičkom superligašu zaslužio poziv crveno-belih i Crnogoraca.

Hajdin, poput većine igrača iz Srbije koji su završili na spisku „hrabrih sokola“, nema neke veze s Crnom Gorom.

Rođen je u Glini 1994. godine, ali se zbog ratnih dešavanja u Hrvatskoj sa porodicom doselio u Srbiju. Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, da bi zaobilaznim putem, preko Zemuna, BASK, Dunava iz Starih Banovaca, Radničkog NP i Spartaka, ponovo zadužio crveno-beli dres.

foto: Saša Pavlić

Tumbaković želi da ga ima u nacionalnom timu do početka Lige nacija 6. septembra, pišu Dnevne novine iz Podgorice, jer neće da mu poziciju levog beka prinudno popunjavaju štoperi ili desni bekovi.

Menadžer na potezu

LUKA ADŽIĆ NAPUŠTA ZVEZDU?

Menadžer Luke Adžića Radojica Božović priznao je da bi njegov štićenik ove zime mogao da promeni klub. Kod Božovića tinja nezadovoljstvo što se crveno-beli pojačavaju na krilnim pozicijama i otkriva da je trener Vladan Milojević preporučio Adžiću odlazak u drugi klub na dvojnu registraciju kako bi igrao. Kao jednu od opcija za odlazak mladog fudbalera poznati menadžer navodi i Seltik.

Dejan Petković - Foto: fkcrvenazvezda; Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan rešio najveći problem. Zvezdini se gomilaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track