(VIDEO) PARTIZAN DOBIO BORBU: Iliev potvrdio, talentovani Ukrajinac novo pojačanje crno-belih
Foto: Printscreen

UGOVOR NA ČETIRI GODINE

(VIDEO) PARTIZAN DOBIO BORBU: Iliev potvrdio, talentovani Ukrajinac novo pojačanje crno-belih

Fudbal -

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je večeras da je mladi ukrajinski fudbaler Juri Vakulko novi igrač crno-belih.

"Izuzetno sam zadovoljan. Pregovori su bili zahtevni, ali smo na kraju uspeli da, pored mnogo zainteresovanih klubova, budemo brži i za igrača najinteresantniji", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Iliev je naveo da je Vakulko, kapiten mlade reprezentacije Ukrajine, "veliki potencijal ukrajinskog fudbala" i "igrač koji je budućnost Partizana".

"Radi se zaista kvalitetnom igraču i naša očekivanja su velika. Može da igra na nekoliko pozicija. Dobili smo veoma kvalitetnog igrača... Smatramo da je i on izabrao pravi klub, jer će sa nama mnogo napredovati i da će moći izraste u vrhunskog igrača", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić.

Vakulko je u Partizan stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Dnjeprom, a po navodima beogradskih medija, potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Juri Vakulko sutra će i zvanično biti predstavljen kao novi igrač Partizana, a potom će sa ekipom otputovati na Kipar na pripreme.

Danas je Vladimir Stojković produžio produžio ugovor sa crno-belima, a kao pojačanje je predstavljen Đorđe Ivanović.

(Beta, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track