ĐUKIĆU MNOGO TOGA JASNO VEĆ POSLE PRVE PROVERE: Evo kako je trener Partizana ocenio novajlije
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

REMI SA GORNIKOM

ĐUKIĆU MNOGO TOGA JASNO VEĆ POSLE PRVE PROVERE: Evo kako je trener Partizana ocenio novajlije

Fudbal -

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan posle prve provere njegovog tima na pripremama na Kipru.

Crno-beli su sa trećeplasiranim timom Poljske, Gornikom, odigrali bez golova.

"Tvrda, prava takmičarska, evropska utakmica. Zadovoljan sam kako su moji igrači odigrali. Falila nam je malo bolja igra u završnici, ali nismo imali još dovoljno vremena da se uigramo. Sada je fizička sprema u prvom planu", rekao je Đukić.

Đukić je pohvalio omladince koji su dobili šansu u drugom poluvremenu, a to su: Armin Đerlek, Luka Cucin, Svetozar Marković, Jovan Nišić, Strahinja Jovanović i Đorđe Jovanović.

"Svi su dobili šansu, odigrali su odlično, nije se osetila razlika u igri i to je najbitnije. Znači da imamo veliki fond igrača i da možemo da računamo na sve".

Trener Partizana je pojedinačno komentarisao novajlije.

"Uroševića guramo na poziciju koja nije njegova, on to prihvata. Može da nam donese mnogo ofanzivno na levom boku. On pokazuje još jedan kvalitet, da je ekipni igrač i da igra šta god od njega tražimo", rekao je Đukić.

"Ivanović je pokazao sa nekoliko poteza da je mnogo moćan, biće plus u napadu Partizana, u špicu. Opasan je po gol protivnika, a kada bude svežiji biće i bolji. Oseća se na njemu teret pretrčanih kilometara. Dobili smo veliko pojačanje", dodao je strateg crno-belih.

"Vakulko možda fizički najviše trpi pošto je došao nespreman, ali igrački se vidi jedan potencijal koji će u budućnosti, ali veoma ubrzo dati mnogo našem timu. Ima dobar šut, dobro radi s loptom, priključuje se završnici", zaključio je Đukić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track