PRODAJ AUTO PA IDI NA UTAKMICU: Za duel Reala i PSŽ karte koštaju 24.000 evra!
Foto: EPA

NESTVARNO

PRODAJ AUTO PA IDI NA UTAKMICU: Za duel Reala i PSŽ karte koštaju 24.000 evra!

Fudbal -

Fudbal je nekad bio igra siromašnih i srednje klase, a sve su veće šanse da će se uskoro i na terenu i na tribinama nalaziti isključivo izuzetno bogati ljudi

Ovo više nije normalno. Ulaznice za utakmicu osmine finala Lige šampiona između Reala i PSŽ, koja je na programu 14. februara, rasprodate su za manje od 37 minuta, što je prouzrokovalo pravu pometnju među navijačima „kraljevskog kluba“. Redovna cena dragocenog parčeta papira bila je oko 300 evra, a sada je na crno za ulaznicu potrebno izdvojiti 24.080 evra! Da, dobro ste pročitali.

Meč sezone za Real

Činjenica je da Real igra jednu od utakmica za spas očajne sezone, da u Madrid stiže moćna legija stranaca iz Pariza i da su važnosti susreta svesni svi koji navijaju za najtrofejniji svetski klub. Ali da se za sat i po, odnosno koji minut više, izdvoji novac za koji se može kupiti svašta, nekako se kosi sa zdravim razumom. Ma koliko neko voleo klub.

foto: PrintScreen

Ulaznice na mobilnom

Treba imati u vidu opasnost od kupovine ulaznica kod preprodavaca, posebno nakon saopštenja Reala da na stadion neće moći da uđu oni koji su do karata došli na nezakonit način. Na tribine će se moći isključivo sa originalnim ulaznicama, na kojima je jasno istaknuta redovna cena, a koje će biti dostupne na mobilnim telefonima i neće biti moguće odštampati ih. Ovo znači da praktično može da se desi da neko plati hiljade i hiljade evra, a da na kraju ostane pred kapijama stadiona Santjago Bernabeu.

foto: Shutterstock

ŠTA SVE MOŽEŠ U SRBIJI SA 24.000 EVRA

- Da kupiš garsonjeru od 30 kvadrata kod Cvetkove pijace u Beogradu

- Da živiš tri godine bez ikakvih razmišljanja o finansijama

- Da pazariš dva nova automobila solidnih performansi

foto: AP

Stiže povišica

RONALDO ISTERAO SVOJE

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo ove sezone tek na momente zaliči na najboljeg igrača na svetu, a sve kao posledica nezadovoljstva primanjima u klubu.

Dugo je trajao rat između uprave i fudbalera, a izgleda da je Portugalac isterao svoje i isposlovao povećanje plate.

Prema pisanju španskih medija, Ronaldo će ubuduće zarađivati oko 30 miliona evra po sezoni (dosad imao 21 milion) i tako će se vratiti među tri najplaćenija fudbalera na svetu. Ispred će biti samo njegov večiti rival Argentinac Leo Mesi i Brazilac Nejmar.

Gojko Filipović - Foto: Shutters; EPA; PrinrScreen; AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanov tim za Viktoriju. Ovaj deo tima je siguran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track