AJMO, AJDE, SVI U NAPAD: Futsaleri Srbije danas (18.00) jure polufinale na EP
Foto: Stephen McCarthy /UEFA

U ŽIŽI

AJMO, AJDE, SVI U NAPAD: Futsaleri Srbije danas (18.00) jure polufinale na EP

Fudbal -

„Orlovi“ u 18 sati igraju s Kazahstanom meč četvrtfinala Evropskog prvenstva u Ljubljani

Reprezentacija Srbije u futsalu ostvarila je cilj plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Sloveniji. Međutim, apetiti su porasli - „orlovi“ žele u polufinale, za šta će danas (18.00, SK 1) morati da pobede Kazahstan u ljubljanskoj dvorani.

foto: Stephen McCarthy /UEFA

Stefan Rakić svestan je da je i ovo veliki uspeh, međutim...

- Nema srećnijih od nas. Veliki je uspeh što smo se plasirali u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Koliko je ovo ogroman rezultat, pokazuje da jedna Italija ide kući. Ostvarili smo zaista sjajan rezultat - rekao je Rakić.

foto: Stephen McCarthy /UEFA

Dragan Tomić, strelac jedinog gola za Srbiju u meču s velikim Italijanima, ne zaboravlja prošlo Evropsko prvenstvo i duel sa Kazahstanom, koji je tada slavio rezultatom 5:2.

- Presrećni smo zbog ulaska među osam najboljih selekcija u Evropi. Čestitke Sloveniji na pobedi i fer igri, drago nam je što su prošli dalje. Spremićemo se dobro za reprezentaciju Kazahstana kako bismo im se revanširali za poraz na minulom EP, kada smo izgubili u borbi za bronzu. Ovo su sada drugačije okolnosti, ali verujem da možemo da stignemo do pobede, što bi bio fantastičan uspeh za nas - poručio je Tomić.

ČETVRTFINALE

danas

Srbija - Kazahstan 18.00

Rusija - Slovenija 20.45

Milan Nastić - Foto: Stephen McCarthy /UEFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track